kukac írta:A 40% magyar zenei arány cuki lesz.Csak nehogy petőfis zenékkel teljesítsék...
A Music FM-en 1-2 kivétellel nem szoktam elkapcsolni magyar zene alatt.
kukac írta:A 40% magyar zenei arány cuki lesz.Csak nehogy petőfis zenékkel teljesítsék...
Gr3g0ry írta:Azt a részét értem, de előtte nyilván a tulajdonukba került maga a név, amit így már más nem használhat (!), ők meg már nyilvánvalóan nem fogják, független attól, hogy sikerül-e bejegyeztetniük vagy sem.tomee írta:Mondjuk azt a részét még mindig nem értem, hogy megszerezték a Roxy-t, mint nevet (vélhetően fizettek érte) és most elteszik talonba, de legalább nem másé?Az hogy bejelentették nem jelenti azt hogy már megkapták,várni kell arra hogy jóváhagyják-e.
Amúgy halkan megjegyzem hogy a "deejay"-t jogvita,elutasítás nélkül megkaphatták volna.
tomee írta:Mondjuk azt a részét még mindig nem értem, hogy megszerezték a Roxy-t, mint nevet (vélhetően fizettek érte) és most elteszik talonba, de legalább nem másé?Az hogy bejelentették nem jelenti azt hogy már megkapták,várni kell arra hogy jóváhagyják-e.
tomee írta:Szerintem készül a "novemberre".asr27 írta:Akkor lehet, hogy meg vannak számlálva a napjai a Music FM-en. Bár, nekem nem fog hiányozni a Music FM-ről, és szerintem vagyunk így ezzel páran.Nem hiszem, hogy meg lennének számolva viszont, ha nem lesz ki/mi miatt idővel odakapcsolni...
asr27 írta:Akkor lehet, hogy meg vannak számlálva a napjai a Music FM-en. Bár, nekem nem fog hiányozni a Music FM-ről, és szerintem vagyunk így ezzel páran.Nem hiszem, hogy meg lennének számolva viszont, ha nem lesz ki/mi miatt idővel odakapcsolni...