RADIOSITE Fórum

• Abakusz Rádió - Hajdúböszörmény - 98.0 MHz

#95640  Szerző: tams

Tegnap jártam a városkában és azt tapasztaltam telóval mérve hogy a várost elhagyva 2-3 km után már nehezen fogható,és 5 km után már egyáltalán nem jön... :)
 #49013  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:LF: mivel az előző hozzászólásod csak az előtte lévő két post idézete volt, plusz tartalom semmi, ezért kivettem ha nem baj.
akkor benéztem valamit :S
 #48997  Szerző: donder

Ako rosszul tudtam, ugyanis amikor arra jártam nem fogtam... Ezért bátorkodtam írni, de látom nagy hülyeség volt... :S
 #48953  Szerző: jimmer

LF: mivel az előző hozzászólásod csak az előtte lévő két post idézete volt, plusz tartalom semmi, ezért kivettem ha nem baj.
 #48951  Szerző: benfentes

donder írta:Ez már 2 évge megszűnt mert csődölt (Ha jól tudom) , és nem volt hallgatottság sem. A HaBöszörményi és Józsai gyermek rádióamatőr tanoncok egtyik "gyakorlópályálya" is volt régen, csak aztán felhagytak ezzel, és mindenféle zenei irányzatú rádió lett belőle. Tehát irány -> Megszűnt rádiók
Donder!

Nem tudom kitől szeded a fals információkat, de az abakusz sohasem volt gyermekjátszótér, de amatőr tanoncok gyakorlópályája sem, sőt a zenei palettája a mai napig is jól behatárolható. Továbbmenve volt olyan időszaka is, amikor a kereskedelmi csatornákat verte pofán műsoraival és műsorvezetőivel, szerezve nem kevés hallgatottságot magának több műsorsávban is kisközösségi rádió létére.

Körülbelül másfél éve, amikor a Fun debrecenben megalakult, akkor vesztette el az abakusz szinte a teljes stábját az arculatával együtt.
Azóta ezeket az embereket nem sikerült pótolni úgy látszik....
 #48658  Szerző: Jani

donder írta:Ez már 2 évge megszűnt mert csődölt (Ha jól tudom) , és nem volt hallgatottság sem. A HaBöszörményi és Józsai gyermek rádióamatőr tanoncok egtyik "gyakorlópályálya" is volt régen, csak aztán felhagytak ezzel, és mindenféle zenei irányzatú rádió lett belőle. Tehát irány -> Megszűnt rádiók
2 éve? :o Rosszul tudod.Kb. 1,5 hónapja hallgatam,amikor arra jártam és köszöni szépen,de szól. ;)
 #48641  Szerző: LuciFerko

erről nem volt sehol hivatalos infó.
 #48634  Szerző: donder

Ez már 2 évge megszűnt mert csődölt (Ha jól tudom) , és nem volt hallgatottság sem. A HaBöszörményi és Józsai gyermek rádióamatőr tanoncok egtyik "gyakorlópályálya" is volt régen, csak aztán felhagytak ezzel, és mindenféle zenei irányzatú rádió lett belőle. Tehát irány -> Megszűnt rádiók
 #48212  Szerző: markfelt

...