RADIOSITE Fórum

• Cool TV

#80569  Szerző: mlaszlo

A legCOOLabb főműsoridős közönségarány

Az elmúlt héten is verhetetlen volt a Cool a legfontosabb idősávban a kábelcsatornák körében. Átlagosan a 18-49 éves nézők 6.2%-át érdekelte az általános szórakoztató csatorna a 33. héten.

Ezzel az eredménnyel ismét a harmadik legnézettebb csatorna volt a két országos kereskedelmi adó mögött főműsoridőben, és éllovasként vezette a kábelmezőnyt, valamint indulása óta a legCoolabb főműsoridős közönségarányát jegyezhette fel. A házibajnokságban a Dr. Csont állhatott ismételten az élre, mivel szerdán este az éppen tévéző 18-49 évesek 10.5%-a volt kíváncsi az izgalmas epizódra, közel 174 ezer fő a célcsoportból. Lényegesen csatornaátlag felett teljesített még a vasárnap este vetített Total recall - Az emlékmás című híres Arnold Schwarzenegger remekmű, a Döglött akták és a CSI is.

Az m1 nézettsége viszont úgy tűnik tovább csökkent, már 3 kábeles csatorna is megelőzi.
 #80134  Szerző: Nickman

Cool TV 16:9-ben nem várható ? :D
 #80121  Szerző: mlaszlo

Roger írta: Értem. A hangerő különbséget, most a Knight Ridernél tapasztalom, így a saját hozzászólásomat ütöttem ki, mert ez pont egy régi szinkron, de pont az ilyeneket (is) kellene kiküszöbölje az audioprocesszálás, nem?

Az akadás akkor valószínűleg helyi ( Optanet ) hiba, akkor úgy 1 hónap és észre veszi valaki, és 1,5 hónap és helyrehozzák :hehe:
Most belenéztem a végébe, a Knight rider-Stáblista-Ajánló között én nem észleltem jelentős hangerőkülönbséget. Minimálisan volt talán csak halkabb a Knight rider.
 #80118  Szerző: Roger

mlaszlo írta:
Roger írta:Komolyan mondom, szerintem engem a szomszédok siketnek néznek, a műsor alatt fel kell hangosítani a tv-t legalább 25 re, régebbi sorozatnál, filmnél 30 ra, a reklámot meg a szembe szomszéd is hallja. :D

* Csak nálam akadozik, szaggat az adás néha?
Én nem tapasztaltam hangerő különbséget a Cool-nál, esetleg akkor ha tényleg régi szinkronról van szó. Akadást és szaggatást se láttam eddig.
Értem. A hangerő különbséget, most a Knight Ridernél tapasztalom, így a saját hozzászólásomat ütöttem ki, mert ez pont egy régi szinkron, de pont az ilyeneket (is) kellene kiküszöbölje az audioprocesszálás, nem?

Az akadás akkor valószínűleg helyi ( Optanet ) hiba, akkor úgy 1 hónap és észre veszi valaki, és 1,5 hónap és helyrehozzák :hehe:
 #80115  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Komolyan mondom, szerintem engem a szomszédok siketnek néznek, a műsor alatt fel kell hangosítani a tv-t legalább 25 re, régebbi sorozatnál, filmnél 30 re, a reklámot meg a szembe szomszéd is hallja. :D

Én nem tapasztaltam hangerő különbséget a Cool-nál, esetleg akkor ha tényleg régi szinkronról van szó. Akadást és szaggatást se láttam eddig.
 #80114  Szerző: Roger

Komolyan mondom, szerintem engem a szomszédok siketnek néznek, a műsor alatt fel kell hangosítani a tv-t legalább 25 re, régebbi sorozatnál, filmnél 30 re, a reklámot meg a szembe szomszéd is hallja. :D

#79845  Szerző: benjamin

Most meg marcsak agyoismetelt sorozatok :( Lehet ez nagyobb nezettseget hoz de nekem sokkal joban megott a regi Cool.Mereszek voltak ejszaka adtak a hungarkum c. sajat keszitesu meset.Ezert kellett atkoltoztetni Romanaba ha jol emlekszem.Miota oda vittek egyre mult el a fiatalos hagulat.Es meg egy:A balatoni musorok is jok voltak :yeah:
 #79838  Szerző: Milán

benjamin írta:Hianyzik a regi Cool tv.
Gerilla grill,Cool a verda,egy rem rendes csalad,south park,vad csajok :yeah: :party: Nameg az enyhen furcsa musorok.Ja!Es meg a delutani zenes musorokrol nem is beszeltem.Nekem ez a csak sorozatok meg ismetlesek nem jon be.
Ja, jó volt meg a Majka meg a Szabi közös műsora is jó volt :D
 #79781  Szerző: benjamin

Hianyzik a regi Cool tv.
Gerilla grill,Cool a verda,egy rem rendes csalad,south park,vad csajok :yeah: :party: Nameg az enyhen furcsa musorok.Ja!Es meg a delutani zenes musorokrol nem is beszeltem.Nekem ez a csak sorozatok meg ismetlesek nem jon be.
 #73014  Szerző: Milán

admin írta:
milan93 írta:Cherry Coke volt a csatorna indulásakor (a neve akkor is Cool volt).
Az támogatói spot volt, nem termékelhelyezés.
Jaa...Nemtudtam, azt hittem az ő csatornájuk volt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7