krisz83 írta:djlacee írta:Egy ilyen kis *** miatt tömegesen mennének át? Nem hinném. Szerintem zenecsatornák hiánya miatt is többen mehettek át.
Heti Hetes, Legyen ön is milliomos és egy csomó, Magyarországon még eddig nem vetített új sorozat.
Szerintem azért ez elég indok.
Lopva Facebook-ról, a UPC hivatalos oldaláról.
Virginia Saben Valami elkezdődött. Felhívtam a T-home-ot hogy mikor kötik ha ma megrendelem, és közölték, hogy a nagy számú megrendelés miatt nem biztos hogy tudják tartani a beígért határidőt! Szóval azt hiszem a UPC hülyeségén megint nyert a T-Home pár száz előfizetőt. Közöttük engem is. Ha már a bekötési határidő is késhet, akkor nyilván nem pár 10-20 előfizetőről van szó. Azok vajon honnan jönnek majd el? Upc?? Hát valószínű. Egy ekkora csatornát, ahová egy jó pár nagy nézettségű műsor kerül, pl. Heti Hetes, Szombat esti láz, Legyen ön is milliomos, stb... nem is értem, hogy engedheti meg magának egy szolgáltató, hogy nem teszi bele rögtön valamelyik csomagba.
31 perce · Tetszik · 1
László Moró nagyon megharagudnátok,ha ezért lemondanánk a hűségidőt? Ilyenkor látszik mennyire semmibe van véve az előfizető!! Ha tényleg számítanánk akkor már ma bekerült volna!!! Valószinű ezek után irány a T-home!!
41 perce · Tetszik
Jozsa Edina Nagyon rossz, hogy nem került be a kínálatba a mai nappal. Nem baj, majd ha lassan átszivárognak az előfizetők a telekomhoz, akkor majd talán. Tehát reménykedni tovább, pár hónap, talán egy év, és máris lesz új RTLII. Addig én spéci váltok a T-home-ra. Azt a két hónap hűségidőt kibírom két havidíjjal.
Csak egy pár példa így gyorsan...