RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#104719  Szerző: mimi

krisz83 írta:közölték, hogy a nagy számú megrendelés miatt nem biztos hogy tudják tartani a beígért határidőt!
Ez permanens állapot.
krisz83 írta:nagyon megharagudnátok,ha ezért lemondanánk a hűségidőt?
Dehogyis, kifizetitek a több tízezres kötbért és okéban vagyunk.
krisz83 írta:Nagyon rossz, hogy nem került be a kínálatba a mai nappal.
Életünk meghatározó pillérét rúgták ki alólunk.
 #104718  Szerző: krisz83

krisz83 írta:
djlacee írta:Egy ilyen kis *** miatt tömegesen mennének át? Nem hinném. Szerintem zenecsatornák hiánya miatt is többen mehettek át.
Heti Hetes, Legyen ön is milliomos és egy csomó, Magyarországon még eddig nem vetített új sorozat.
Szerintem azért ez elég indok.
Lopva Facebook-ról, a UPC hivatalos oldaláról.
Virginia Saben Valami elkezdődött. Felhívtam a T-home-ot hogy mikor kötik ha ma megrendelem, és közölték, hogy a nagy számú megrendelés miatt nem biztos hogy tudják tartani a beígért határidőt! Szóval azt hiszem a UPC hülyeségén megint nyert a T-Home pár száz előfizetőt. Közöttük engem is. Ha már a bekötési határidő is késhet, akkor nyilván nem pár 10-20 előfizetőről van szó. Azok vajon honnan jönnek majd el? Upc?? Hát valószínű. Egy ekkora csatornát, ahová egy jó pár nagy nézettségű műsor kerül, pl. Heti Hetes, Szombat esti láz, Legyen ön is milliomos, stb... nem is értem, hogy engedheti meg magának egy szolgáltató, hogy nem teszi bele rögtön valamelyik csomagba.
31 perce · Tetszik · 1

László Moró nagyon megharagudnátok,ha ezért lemondanánk a hűségidőt? Ilyenkor látszik mennyire semmibe van véve az előfizető!! Ha tényleg számítanánk akkor már ma bekerült volna!!! Valószinű ezek után irány a T-home!!
41 perce · Tetszik

Jozsa Edina Nagyon rossz, hogy nem került be a kínálatba a mai nappal. Nem baj, majd ha lassan átszivárognak az előfizetők a telekomhoz, akkor majd talán. Tehát reménykedni tovább, pár hónap, talán egy év, és máris lesz új RTLII. Addig én spéci váltok a T-home-ra. Azt a két hónap hűségidőt kibírom két havidíjjal.

Csak egy pár példa így gyorsan...
 #104717  Szerző: krisz83

djlacee írta:Egy ilyen kis *** miatt tömegesen mennének át? Nem hinném. Szerintem zenecsatornák hiánya miatt is többen mehettek át.
Heti Hetes, Legyen ön is milliomos és egy csomó, Magyarországon még eddig nem vetített új sorozat.
Szerintem azért ez elég indok.
 #104714  Szerző: djlacee

Egy ilyen kis szar miatt tömegesen mennének át? Nem hinném. Szerintem zenecsatornák hiánya miatt is többen mehettek át.
 #104713  Szerző: krisz83

Érdekes hogy a UPC kábelen nem lesz RTL II. Ez azért bátor lépés volt.
Sok előfizetőjük fog a T-home-hoz menni. Ezt látni a facebook üzenetekből és abból, hogy a 1221-en az automata is már ezzel indít. :-)
Azt hiszem a UPC pá-pát inthet egy jópár előfizetőjének.
 #103383  Szerző: mlaszlo

Mintha nem egészen sikerült volna tökéletesen lefordítani ezt a szöveget :)
Kép Kép
 #100727  Szerző: tomee87

Úgy néz ki a UPC nincs kibékülve a Duna World-el, mert a veszprémi szolgáltatási területükön is, analógon csak egy jó nagy feketeség megy.
 #100346  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ha már analóg csatornakiosztás. Akkor, hogy lehet úgy ÁSZF-et felrakni, hogy nincs megjelölve sehol a frekvencia és a csatorna?
Valóban, elég fura így a csatornakiosztás, főleg, hogy Budapest MTC és Bp2 kiosztás nincs is a listában.
 #100343  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Analóg csatornakiosztás változás

2012.08.01-től a jelenlegi analóg hálózat megszűnése miatt egyes budapesti és százhalombattai területeken a 2-3. tévén analógon tévéző digitális előfizetőink analóg csatornakiosztása megváltozik. Ettől a dátumtól ezeken a budapesti területeken Budapest MTC, a százhalombattai területeken Bp2 kiosztás érvényes. Részleteket a számlán talál.

Forrás: UPC Digital üzenetek

Azt hiszem ennél bonyolultabban és érthetetlenebbül nem is lehetett volna megfogalmazni :)21
Ha már analóg csatornakiosztás. Akkor, hogy lehet úgy ÁSZF-et felrakni, hogy nincs megjelölve sehol a frekvencia és a csatorna?
 #100341  Szerző: mlaszlo

Analóg csatornakiosztás változás

2012.08.01-től a jelenlegi analóg hálózat megszűnése miatt egyes budapesti és százhalombattai területeken a 2-3. tévén analógon tévéző digitális előfizetőink analóg csatornakiosztása megváltozik. Ettől a dátumtól ezeken a budapesti területeken Budapest MTC, a százhalombattai területeken Bp2 kiosztás érvényes. Részleteket a számlán talál.

Forrás: UPC Digital üzenetek

Azt hiszem ennél bonyolultabban és érthetetlenebbül nem is lehetett volna megfogalmazni :)21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 103