Zoey írta:A nyári szünetet megszakítva rendkívüli ülésnapot tart holnap a Médiatanács.
Nem tudom, melyik az a fontos napirendi pont, ami nem várhatott augusztus végéig (nem mintha úgy gondolnám, hogy megérdemelnek egy hónapos szabadságot), mindenesetre eredmény születik a Békéscsaba 104,0 (aminek egyetlen pályázóját a honlap szerint nyilvántartásba sem vették) és a Debrecen 95,0 frekvencia esetében is. Kíváncsian várjuk az eredményt, ami persze - az eddigi tapasztalatok alapján - lehet az is, hogy érvénytelenné nyilvánítják az összes beadott pályázatot.
Szerintem a Debrecen 95,0-t tuti újráztatni fogják. Ha nem viheti az Alföld Kamera, akkor senki más. Ismert az FM95 kötődése, nem hiszem, hogy hagynák őket ismét nyerni.
A Békéscsaba 104,0-ra meg szerintem lazán kihozzák a Csaba Rádiót, úgysincs másik érdeklődő.
Ha már így összeülnek, illene kiírni az összes bezúzott pályázati anyag helyett új pályázatokat, kiemelten a Bp 92,9/95,3/96,4/98,6, valamint a Miskolc 96,3 tekintetében. Utóbbi esetében főleg időszerű lenne, hiszen ezzel a sebességgel 2014 januárjára fognak eredményt kihozni...
Véleményem szerint a Mária Rádió elmarasztalása miatt ülnek össze, egy jelentősebb (0-10e Ft) közötti bírság kiszabásával.