Azt lenne már jó felfogni, hogy mit sem ér a hallgatottság, ha nem tudják eladni jópénzért a reklámfelületet, ugyanis abból van pénz, nem abból, hogy sok a hallgató. Az max a reklám árát tudja befolyásolni. Költség viszont rengeteg van és az Antenna Hungária az első kifizetetlen számla után szívbaj nélkül fogja lekapcsolni az adókat.
asr27 írta:Szerintem ez a Neo-n csak a Medveczky-átvétel óta van. Gondolom, bagóért kapták meg a hirdetőfelületet.Ivoa írta:Igen valószínű, hogy rosszul emlékszel. A Rise-on a Hajógyári szórakozóhelyeket szokták agyba főbe reklámozni a fővárosból.asr27 írta: A Rise-on biztos, hogy nincs és nem is volt soha Citadella terasz reklám, max régen amikor még nem létezett a Face. Különben is a legnagyobb konkurenciája a Rise-nak a Face (volt?)!! A Music fm-en sincs Citadellás reklám, ott csak állami reklámok vannak egy-egy sajáttal és Morrisons ligetessel kiegészítve! Mindkét rádiót szoktam hallgatni és még soha nem hallottam rajtuk.A Music FM-en biztos hallottam (bár csak egyszer, meg is lepődtem), a Risera ezek szerint rosszul emlékszem.
(A Music FM-en még a Park és a Pizza Forte szokta adni a reklámot, ezzel ki is merült az érdeklődés.)
A Citadellát én még a Neo fm-en soha nem hallottam, igaz ritkán hallgatom a Neot!