RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101864  Szerző: gkiskovacs

Azt lenne már jó felfogni, hogy mit sem ér a hallgatottság, ha nem tudják eladni jópénzért a reklámfelületet, ugyanis abból van pénz, nem abból, hogy sok a hallgató. Az max a reklám árát tudja befolyásolni. Költség viszont rengeteg van és az Antenna Hungária az első kifizetetlen számla után szívbaj nélkül fogja lekapcsolni az adókat.
 #101861  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
Ivoa írta:
asr27 írta: A Rise-on biztos, hogy nincs és nem is volt soha Citadella terasz reklám, max régen amikor még nem létezett a Face. Különben is a legnagyobb konkurenciája a Rise-nak a Face (volt?)!! A Music fm-en sincs Citadellás reklám, ott csak állami reklámok vannak egy-egy sajáttal és Morrisons ligetessel kiegészítve! Mindkét rádiót szoktam hallgatni és még soha nem hallottam rajtuk.
A Music FM-en biztos hallottam (bár csak egyszer, meg is lepődtem), a Risera ezek szerint rosszul emlékszem.
(A Music FM-en még a Park és a Pizza Forte szokta adni a reklámot, ezzel ki is merült az érdeklődés.)
Igen valószínű, hogy rosszul emlékszel. A Rise-on a Hajógyári szórakozóhelyeket szokták agyba főbe reklámozni a fővárosból.
A Citadellát én még a Neo fm-en soha nem hallottam, igaz ritkán hallgatom a Neot!
Szerintem ez a Neo-n csak a Medveczky-átvétel óta van. Gondolom, bagóért kapták meg a hirdetőfelületet.
 #101860  Szerző: Ivoa

mimi írta:
Ivoa írta:Persze a Klubrádiónak sem lett semmi haszna a pereskedésből, jobban jártak volna, ha hallgatnak.
Nem igazán értem, miért kellett volna hallgatniuk, főleg, hogy még le se zárult az ügyük. Az világos, hogy minden eszközt megragadnak, hogy a Klub ne jusson frekihez, csak kérdés, miért kéne ebbe beletörődni. Amíg ez az általános hozzáállás, hogy törődjön bele mindenki, hogy úgyse ér el semmit az állammal szemben, addig nem fogunk előrejutni, és hogy ontopic legyek, látni fogunk még sok szép, a Neo-éhoz hasonló frekvenciamutyit is. (lusta vagyok most flitteres szerintemet csinálni, képzeljétek oda)
Ha a Klub szólni akar, akkor fogadja el, hogy ez ellen az állam mindent meg fog tenni (és sikerrel, mert a Klub alájuk adja a lovat felesleges pereskedéssel, a csak egy frekvencia megpályázásával a nyolcból - ld. 96,4/88,1/95,8/98,0/103,9/89,5 - mindre beadhatták volna, sajtószabadság-támadásos hülyítéssel, stb-stb.). Az átlagembernek ez nem szimpatikus, a Klub 60+-os hallgatótáborának pedig az a szimpatikus, amit a Klub megmondóemberei mondanak. A fekete és a fehér is, ha azt ők mondják.

Most komolyan, beadhatták volna a 98,0-ra is a pályázatukat, pl. a Partner Rádió Kft-vel, esetleg megállapodhattak volna a Civil Rádiózásért Alapítvánnyal is, hogy megveszik az alapítványt a sikeres pályázás után.

A frekvenciamutyikat nem ez a kormány kezdte. Érdemes utánaolvasni a Sláger 1997-es pályázatának, vagy az itt off Írisz TV/TV3 1997-es pályázatának és hároméves pereskedésének is. Lett TV3 az RTL helyett? Nem. Egyértelműen felesleges volt a "hősködés", azért is adták fel.
 #101857  Szerző: asr27

Ivoa írta:
asr27 írta: A Rise-on biztos, hogy nincs és nem is volt soha Citadella terasz reklám, max régen amikor még nem létezett a Face. Különben is a legnagyobb konkurenciája a Rise-nak a Face (volt?)!! A Music fm-en sincs Citadellás reklám, ott csak állami reklámok vannak egy-egy sajáttal és Morrisons ligetessel kiegészítve! Mindkét rádiót szoktam hallgatni és még soha nem hallottam rajtuk.
A Music FM-en biztos hallottam (bár csak egyszer, meg is lepődtem), a Risera ezek szerint rosszul emlékszem.
(A Music FM-en még a Park és a Pizza Forte szokta adni a reklámot, ezzel ki is merült az érdeklődés.)
Igen valószínű, hogy rosszul emlékszel. A Rise-on a Hajógyári szórakozóhelyeket szokták agyba főbe reklámozni a fővárosból.
A Citadellát én még a Neo fm-en soha nem hallottam, igaz ritkán hallgatom a Neot!
 #101855  Szerző: Ivoa

#101853  Szerző: mimi

Ivoa írta:Persze a Klubrádiónak sem lett semmi haszna a pereskedésből, jobban jártak volna, ha hallgatnak.
Nem igazán értem, miért kellett volna hallgatniuk, főleg, hogy még le se zárult az ügyük. Az világos, hogy minden eszközt megragadnak, hogy a Klub ne jusson frekihez, csak kérdés, miért kéne ebbe beletörődni. Amíg ez az általános hozzáállás, hogy törődjön bele mindenki, hogy úgyse ér el semmit az állammal szemben, addig nem fogunk előrejutni, és hogy ontopic legyek, látni fogunk még sok szép, a Neo-éhoz hasonló frekvenciamutyit is. (lusta vagyok most flitteres szerintemet csinálni, képzeljétek oda)
 #101852  Szerző: asr27

Ivoa írta:
mimi írta:
egon2 írta:(talán a Citadella terasz?)
Csak nem? :D
Á, ők minden netes rádión nyomulnak. A Rádió 1 netes streamjén is jelen vannak, a Riseon is, a Face meg... no comment :P
De mintha a Music FM-en is lett volna.
A Rise-on biztos, hogy nincs és nem is volt soha Citadella terasz reklám, max régen amikor még nem létezett a Face. Különben is a legnagyobb konkurenciája a Rise-nak a Face (volt?)!! A Music fm-en sincs Citadellás reklám, ott csak állami reklámok vannak egy-egy sajáttal és Morrisons ligetessel kiegészítve! Mindkét rádiót szoktam hallgatni és még soha nem hallottam rajtuk.
 #101851  Szerző: Ivoa

Attis írta:Az egy misért érne, hogy juthatott idáig a Neo. Bár én nem vagyok jártas a jogban, de igazából mit várhatnak a bíróságon? A bíróság szerintem még szeptemberben dönt (a Klubrádió esetében is magyar viszonyokhoz képest meglepően gyorsan született elsőfokú döntés), ami ellen ugyan lehet fellebbezni, de igazából minek?
Ha meg felszámoltatják az FM1-et, azzal ki jár jól? A cég teljesen eladósodott, nincs egy petákja se. Max. a műsorszolgáltatáshoz szükséges technika. Ami nem fedezi az adósságaik 1%-át se. A Médiatanács és a Neo volt dolgozói se látják soha a pénzüket.
Erről van szó. Persze a Klubrádiónak sem lett semmi haszna a pereskedésből, jobban jártak volna, ha hallgatnak.
 #101850  Szerző: Attis

Az egy misért érne, hogy juthatott idáig a Neo. Bár én nem vagyok jártas a jogban, de igazából mit várhatnak a bíróságon? A bíróság szerintem még szeptemberben dönt (a Klubrádió esetében is magyar viszonyokhoz képest meglepően gyorsan született elsőfokú döntés), ami ellen ugyan lehet fellebbezni, de igazából minek?
Ha meg felszámoltatják az FM1-et, azzal ki jár jól? A cég teljesen eladósodott, nincs egy petákja se. Max. a műsorszolgáltatáshoz szükséges technika. Ami nem fedezi az adósságaik 1%-át se. A Médiatanács és a Neo volt dolgozói se látják soha a pénzüket.
 #101849  Szerző: Ivoa

mimi írta:
egon2 írta:(talán a Citadella terasz?)
Csak nem? :D
Á, ők minden netes rádión nyomulnak. A Rádió 1 netes streamjén is jelen vannak, a Riseon is, a Face meg... no comment :P
De mintha a Music FM-en is lett volna.
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 584