egon2 írta:Admin:Már beleolvastam.úgy nézz ki,hogy a Music FM-en folytatódik a Bumeráng!Köszönjük az értesítést, Sherlock Holmes.
egon2 írta:Admin:Már beleolvastam.úgy nézz ki,hogy a Music FM-en folytatódik a Bumeráng!Köszönjük az értesítést, Sherlock Holmes.
egon2 írta:A Bumeráng FB oldalán írták,hogy a héten nagy bejelentésre készülnek Ebből jó pár hozzászóló azt a következtetést vonták le,hogy vagy a Petőfin lesz Bumeráng,vagy a Neo helyére jön Rise FM és azon.Akár bele is olvashatnál más (89.5 Music Fm) topikokba, mielőtt írsz.
Pasa írta:Nem lesz Bumeráng. Sem itt, sem máshol.Na, lehet, hogy tévedtem? Music FM...
Attis írta: Petőfi és Bumeráng... Bár a Petőfin a közelmúltban sok "érdekes" húzás volt, mégis úgy érzem, ez a párosítás olyan lenne, mintha a tv2-n a műsorzáró Vers mindenkineket Fekete Pákó mondaná el.
egon2 írta:A Bumeráng FB oldalán olvastam,egy hozzászólótol ,hogy a Rise FM Szeptember 1től országos lefedettségű rádió állomás lesz,és azon szólna tovább vagy esetleg a Petőfi Rádión a Bumeráng.Erről mit tudtok?
A Rise FM kerülne a Neo Fm helyére?