RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102288  Szerző: mimi

egon2 írta:Admin:Már beleolvastam.úgy nézz ki,hogy a Music FM-en folytatódik a Bumeráng!
Köszönjük az értesítést, Sherlock Holmes.
 #102284  Szerző: egon2

Admin:Már beleolvastam.úgy nézz ki,hogy a Music FM-en folytatódik a Bumeráng!
 #102283  Szerző: markfelt

egon2 írta:A Bumeráng FB oldalán írták,hogy a héten nagy bejelentésre készülnek Ebből jó pár hozzászóló azt a következtetést vonták le,hogy vagy a Petőfin lesz Bumeráng,vagy a Neo helyére jön Rise FM és azon.
Akár bele is olvashatnál más (89.5 Music Fm) topikokba, mielőtt írsz. :)
 #102282  Szerző: egon2

A Bumeráng FB oldalán írták,hogy a héten nagy bejelentésre készülnek Ebből jó pár hozzászóló azt a következtetést vonták le,hogy vagy a Petőfin lesz Bumeráng,vagy a Neo helyére jön Rise FM és azon.
 #102273  Szerző: Glenn

Pasa írta:Nem lesz Bumeráng. Sem itt, sem máshol.
Na, lehet, hogy tévedtem? Music FM... :o
 #102255  Szerző: djmarco

Attis írta: Petőfi és Bumeráng... Bár a Petőfin a közelmúltban sok "érdekes" húzás volt, mégis úgy érzem, ez a párosítás olyan lenne, mintha a tv2-n a műsorzáró Vers mindenkineket Fekete Pákó mondaná el.

:lol: :lol: :lol:
 #102253  Szerző: moby67

A Petőfire inkább NE!!!!!!!! :wailing: Rossz rá is gondolni!!!!! :hit:
Most lett az ÉV RÁDIÓJA!!! :yeah:
Rögtön elveszne a színvonal. Vagy az Egész úton bumeránggal? :vomit:
 #102236  Szerző: Glenn

Nem lesz Bumeráng. Sem itt, sem máshol.
 #102235  Szerző: Attis

egon2 írta:A Bumeráng FB oldalán olvastam,egy hozzászólótol ,hogy a Rise FM Szeptember 1től országos lefedettségű rádió állomás lesz,és azon szólna tovább vagy esetleg a Petőfi Rádión a Bumeráng.Erről mit tudtok?
A Rise FM kerülne a Neo Fm helyére?
:lol: A Rise szólna kemény 4 napig.
Petőfi és Bumeráng... Bár a Petőfin a közelmúltban sok "érdekes" húzás volt, mégis úgy érzem, ez a párosítás olyan lenne, mintha a tv2-n a műsorzáró Vers mindenkineket Fekete Pákó mondaná el.
 #102231  Szerző: mimi

Mindkettő. A Petőfinek meg egyrészről az ad létjogosultságot, hogy hálistennek nincs rajta bumeráng :)
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 584