Vogát kivenni szerintem nem lenne jó. Az ő őrült nagy hülyeségei ordibálásai és egyéb baromságai (melyek már sokszor a jóizlés határain túl voltak) mentették meg az embereket a műsoron való elalvástól. Kár lenne őt kivenni. Mondjuk ha Lali kiszáll akkor az ő helyére a hasonló stílusú humorú stewe illene jobban, de ha a műsort faitalossá akarják tenni akkor Levi kéne hogy maradjon. 4 ember viszont sok lenne (ámbár mivel egy ideig Lajos még adásba lesz, amíg elbúcsúztatják addig biztos) akkor ideiglenesen lehet hogy 4-en lesznek.
Ámbár az a kérdés hogy a bumeráng felépítése ragaszkodnak jobban ami azért érdekes mert annak 40+os átlagkorosztály amíg a music fm célcsoporté kb 25. A fiatalítás meg kérdés hogy sikerül vagy bejön vagy nagy bukta lesz.
Egyébként a bumerángot (ha nem lennének Balázsék ) a classon eltudnám képzelni, vagy ha nem lenne class akkor a Balázsékat a music fm-en. DE hogy a bumeráng a music fm-en lesz ezt még mindig nem tudom feldolgozni.
Ámbár az a kérdés hogy a bumeráng felépítése ragaszkodnak jobban ami azért érdekes mert annak 40+os átlagkorosztály amíg a music fm célcsoporté kb 25. A fiatalítás meg kérdés hogy sikerül vagy bejön vagy nagy bukta lesz.
Egyébként a bumerángot (ha nem lennének Balázsék ) a classon eltudnám képzelni, vagy ha nem lenne class akkor a Balázsékat a music fm-en. DE hogy a bumeráng a music fm-en lesz ezt még mindig nem tudom feldolgozni.