RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102275  Szerző: djmarco

Vogát kivenni szerintem nem lenne jó. Az ő őrült nagy hülyeségei ordibálásai és egyéb baromságai (melyek már sokszor a jóizlés határain túl voltak) mentették meg az embereket a műsoron való elalvástól. Kár lenne őt kivenni. Mondjuk ha Lali kiszáll akkor az ő helyére a hasonló stílusú humorú stewe illene jobban, de ha a műsort faitalossá akarják tenni akkor Levi kéne hogy maradjon. 4 ember viszont sok lenne (ámbár mivel egy ideig Lajos még adásba lesz, amíg elbúcsúztatják addig biztos) akkor ideiglenesen lehet hogy 4-en lesznek.
Ámbár az a kérdés hogy a bumeráng felépítése ragaszkodnak jobban ami azért érdekes mert annak 40+os átlagkorosztály amíg a music fm célcsoporté kb 25. A fiatalítás meg kérdés hogy sikerül vagy bejön vagy nagy bukta lesz.

Egyébként a bumerángot (ha nem lennének Balázsék ) a classon eltudnám képzelni, vagy ha nem lenne class akkor a Balázsékat a music fm-en. DE hogy a bumeráng a music fm-en lesz ezt még mindig nem tudom feldolgozni. :shock:
 #102268  Szerző: Ivoa

mszilárd írta:Levente volt a középpontban, és elnyomta Petrát. Akinek nagyjából annyi jutott osztályrészül, hogy elmondta a közlekedést, időjárást, elérhetőségeket.
Szerintem ő alapból ilyen a gyengébbik nemmel, más kérdés, hogy időnként vehetne egy nagy levegőt, és engedhetné a többieket is szóhoz jutni.
 #102267  Szerző: Ivoa

mszilárd írta:Jó, hát nekem ez véleményem. Igaz, hogy az utóbbi időben nem volt lehetőségem hallgatni, de amikor indult a műsor, akkor ez volt a helyzet. Egész egyszerűen azért, mert Levente volt a középpontban, és elnyomta Petrát. Akinek nagyjából annyi jutott osztályrészül, hogy elmondta a közlekedést, időjárást, elérhetőségeket. Steve meg olyan, amilyen... a Heti Hetesben is csak ott van, meg néha mond valamit, ami vagy odavaló, vagy nem.
De mondom, ez csak az én meglátásom. Illetve a műsor kezdetéhez képest változhatott is, nem tudom.
Szerintem a Kukori az elmúlt időben (amikor Harsányi már nem volt ott) jobb lett. Szerintem kifejezetten használt a két női műsorvezető, mert előtte ilyen még nem volt ilyen lefedettségű adón.
(Persze Hepi Endre és a R1-stúdióban készült privát videói más lapra tartoznak.)
 #102266  Szerző: Ivoa

mszilárd írta:Igen, logikusnak tűnik, hogy Harsányi marad, és mellé érkezik a Bochkor-Voga duó. Lássuk be, Petra és Steve nem sokat tett hozzá a műsorhoz, annyira Levente körül forgott folyamatosan. Az öt műsorvezető amúgy is egy kicsit erős lenne.
Szerk: Azért mindenesetre érdekes lesz, hogy a zömében fiatalokból álló hallgatótábor vajon hogy fog viszonyulni egy igencsak korosodó műsorhoz.
Nemes egyszerűséggel Bochkor mellé be kell venni Harsányit és Steve-et, Petrát pedig váltópárként a délelőtti műsorba Mák Kata mellé. Voga és Lalikirály kiöregedtek, ez van, őket hülyeség egy -elvileg- R1-versenytárs adóba betenni. Harsányit pedig az új munkahely, a fizetés stb. már nem tudja sokáig motiválni, sajnos ő is túl van már a fényponton (az a R1-ben volt).
 #102265  Szerző: mszilárd

Jó, hát nekem ez véleményem. Igaz, hogy az utóbbi időben nem volt lehetőségem hallgatni, de amikor indult a műsor, akkor ez volt a helyzet. Egész egyszerűen azért, mert Levente volt a középpontban, és elnyomta Petrát. Akinek nagyjából annyi jutott osztályrészül, hogy elmondta a közlekedést, időjárást, elérhetőségeket. Steve meg olyan, amilyen... a Heti Hetesben is csak ott van, meg néha mond valamit, ami vagy odavaló, vagy nem.
De mondom, ez csak az én meglátásom. Illetve a műsor kezdetéhez képest változhatott is, nem tudom.
 #102264  Szerző: tomee

Harsányiról ki van találva, hogy ő a hivatalos vicces ember és gyakorlatilag ebből él már hosszú évek óta. Jó 10 éve, mikor Esperes Ákossal vezetett reggeli műsort a Roxyn, ugyanezt a színvonalat hozta, de mivel nagyon nincs alternatíva, ez sokaknak elég is.
 #102261  Szerző: djmarco

Snake írta:
mszilárd írta: Lássuk be, Petra és Steve nem sokat tett hozzá a műsorhoz.....
Te mit hallgatsz? Ilyen hülyeséget rég láttam.
Hát azért ezt a műsort a Levi tartotta életbe, ő volt a kapitány.
Steve szóviccen saját maga röhögött a legjobban, (ámbár aki szereti ezt a humort az szerethette), Petra meg hát nem tudom, én humoros női rádióst még nem nagyon hallottam. Valahogy ezek a "morning show"-k a férfiakkal működnek jól.
OFF: Amikor az R1-en a Hudák Anita helyére kerestek női műsorvezetőt, akkor se nagyon volt sok jó köztük, nekem egyedül a Kormos Anett tetszett ámbár őt a Showder klubban se szerették sokan pedig szerintem jó.
ON
 #102259  Szerző: mlaszlo

mszilárd írta:Igen, logikusnak tűnik, hogy Harsányi marad, és mellé érkezik a Bochkor-Voga duó. Lássuk be, Petra és Steve nem sokat tett hozzá a műsorhoz, annyira Levente körül forgott folyamatosan..
Pedig szerintem pont Petra és Steve volt az, aki hangulatot vitt a műsorba, Levente sokszor elég unott tudott lenni, mintha csak kényszerből ülne ott.
 #102258  Szerző: djmarco

Csongii írta:Belegondolva, a Boros Lajos elvileg kiszáll a Bumerángból nem!? Legalábbis erről volt szó mindenhol több alkalommal is. Akár lehetséges, hogy az ő helyére bekerül a Levi, így lesz teljes a csapatuk. De csak ötlet, majd úgyis kiderül, hogy mit eszeltek ki. :)
Jaja talán jót is tenne a műsornak vérfrissítés, ámbár még amikor beszéltek a Lali visszavonulásáról akkor egy nőt akartak új embernek. ( Mondjuk ez még nekem mindig nagyon furi hír. )
 #102256  Szerző: Snake

mszilárd írta: Lássuk be, Petra és Steve nem sokat tett hozzá a műsorhoz.....
Te mit hallgatsz? Ilyen hülyeséget rég láttam.
  • 1
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 565