RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102780  Szerző: markfelt

Gyurii írta:Ha ekkora frankó emberek kerültek ide miért ez az eddigi sláger zenei csokor szól? :gülü:
Talán mert ha 180 fokos fordulatot vennének, akkor nem maradna hallgató. Szépen, lassan változik majd, ha változik.
 #102778  Szerző: harrapari

egon2 írta:mlaszlo:De ha a tulaj is tudja,hogy lekapcsolás vár a Neo Fm-re mért vett fel új műsorvezetőket?
Ha jól tudom Szeptember 4.én lesz bírósági döntés!
Hát ez igazán egyszerű. Természetesen az új csapat ugyanúgy nem kap semmit mint a régi, hiszen a gazda vállalati belső értékei szerint "ne pénzért dolgozzanak nála az emberek", csak hát a régiben gárdában volt annyi büszkeség, hogy nemet mondott erre.
Az új meg inkább bevállalja csak, hogy éterben lehessen ismét egy országos rádióban. Tulajdonképpen nem is értem ezt a "mikrofon kényszert". Biztos véletlen, hogy egyre csak gyengébb lehetőségeket kapott a a Danubius óta? Tényleg furcsa, hogy valaki ennyire nem érzi a saját határait pláne ennyi idősen.
Végül is mindegy, mert pünkösdi lesz a királyság.
 #102777  Szerző: Gyurii

Ha ekkora frankó emberek kerültek ide miért ez az eddigi sláger zenei csokor szól? :gülü:
 #102776  Szerző: egon2

Még telefonálókat is kapcsolnak adásba!
 #102774  Szerző: csengi

Jones országos rádióban gratula mester.
 #102773  Szerző: egon2

mlaszlo:De ha a tulaj is tudja,hogy lekapcsolás vár a Neo Fm-re mért vett fel új műsorvezetőket?
Ha jól tudom Szeptember 4.én lesz bírósági döntés!
 #102771  Szerző: mlaszlo

gkiskovacs írta: Az a gáz, hogy idáig az egész eljuthatott és nem kapcsolták le az egészet az első befizetetlen számla után, mert ez így ebben a formában rohadtul nem korrekt a becsületesen fizető rádiókkal szemben.
Az AH is gondolom várja már mikor kapcsolhatja le, mert csak ráfizetés az egész, amit soha nem fog tudni behajtani, csőd esetén ugyanis ha jól tudom az első az állami szervek felé fennálló tartozások kiegyenlítése, aztán jön a többi. Jelen esetben szerintem a hatóság felé fennmaradt tartozásra sem lesz elég a rádió vagyona.
 #102763  Szerző: gkiskovacs

Hát ez remek, van új reggeli műsor, meg nappali műsorvezetés!
Csak azt az egy APRÓSÁGOT ne felejtsétek el az örömködések közepette, hogy egy ICIPICI összeggel tartozik pár cégnek, a hatóságnak, meg vár rájuk egy bírósági döntés, amely után ha van normális igazságszolgáltatás Mo-n, akkor borítékolhatóan sssssssssssssssss lesz az új műsor a frekvenciákon napi 24 órában.
Az a gáz, hogy idáig az egész eljuthatott és nem kapcsolták le az egészet az első befizetetlen számla után, mert ez így ebben a formában rohadtul nem korrekt a becsületesen fizető rádiókkal szemben.
 #102759  Szerző: pébégáz

Érdekes, ez a Szelektív hallás megszűnés előtt álló, döglődő rádiókon szokott feltűnni, lásd: Pont FM.
 #102757  Szerző: viktorio

mimi írta:
viktorio írta:lehet hogy az új emberek jóval kisebb gázsiért dolgoznak mint pl. a bumeráng "sztárcsapata".
Jó, de ha nem tudom kifizetni az elmaradásokat, nem kell rádiót venni, szerintem egyszerű... :)
gondolta az új tulaj hogy azokat rendezze a régi.:)
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 584