Gyurii írta:Ha ekkora frankó emberek kerültek ide miért ez az eddigi sláger zenei csokor szól?Talán mert ha 180 fokos fordulatot vennének, akkor nem maradna hallgató. Szépen, lassan változik majd, ha változik.
Gyurii írta:Ha ekkora frankó emberek kerültek ide miért ez az eddigi sláger zenei csokor szól?Talán mert ha 180 fokos fordulatot vennének, akkor nem maradna hallgató. Szépen, lassan változik majd, ha változik.
egon2 írta:mlaszlo:De ha a tulaj is tudja,hogy lekapcsolás vár a Neo Fm-re mért vett fel új műsorvezetőket?Hát ez igazán egyszerű. Természetesen az új csapat ugyanúgy nem kap semmit mint a régi, hiszen a gazda vállalati belső értékei szerint "ne pénzért dolgozzanak nála az emberek", csak hát a régiben gárdában volt annyi büszkeség, hogy nemet mondott erre.
Ha jól tudom Szeptember 4.én lesz bírósági döntés!
gkiskovacs írta: Az a gáz, hogy idáig az egész eljuthatott és nem kapcsolták le az egészet az első befizetetlen számla után, mert ez így ebben a formában rohadtul nem korrekt a becsületesen fizető rádiókkal szemben.Az AH is gondolom várja már mikor kapcsolhatja le, mert csak ráfizetés az egész, amit soha nem fog tudni behajtani, csőd esetén ugyanis ha jól tudom az első az állami szervek felé fennálló tartozások kiegyenlítése, aztán jön a többi. Jelen esetben szerintem a hatóság felé fennmaradt tartozásra sem lesz elég a rádió vagyona.
mimi írta:gondolta az új tulaj hogy azokat rendezze a régi.viktorio írta:lehet hogy az új emberek jóval kisebb gázsiért dolgoznak mint pl. a bumeráng "sztárcsapata".Jó, de ha nem tudom kifizetni az elmaradásokat, nem kell rádiót venni, szerintem egyszerű...