A profilbol profilba kozvetlenul atmasolni nem a .json kiterjesztesu fajlt (bar ez is egy lehetseges eljaras), hanem a "bookmarks.html" fajlt kell de ugy, hogy kozben egyik gepen se fusson a Firefox. Ezutan az uj gepen elinditott Firefox egybol az uj konyjelzokkel megpakolva fog uzemelni. A ".json" vegu fajl tartalma csak akkor jeleniik meg a Firefoxban, ha importalod is azt.
A teljes Firefox profil atmentesre van celprogram is:
http://mozbackup.jasnapaka.com/
Ez utolag magyarosithato, es mindent kepes atmenteni, de nekem egy alkalommal eltuntette a teljes FF profilomat ugy, hogy az uj helyre meg nem tette oda. (Az elozetes bizt. masolat mentett meg) Azota nem mentem a kozelebe.
Aki sokat mozog szamitogepek kozott, az pendrive-re is teheti a teljes FireFox profiljat (ennek hasznalata nemi meloval jar) vagy lehet egyenesen pendrive-rol is futtatni a "portable" FireFox-t, profilostol, mindenestol.. Csak be kel dugni a pendrive-ot a gepbe es ott a sajat beallitasu Firefox, es egyuttal a szemelyes adatok/jelszavak mindenkor biztonsagban is vannak.
Pasa írta:A profilomban már megtaláltam a .json fájlt, át is húztam a másik gépre, csak a billentyűkombinációval nekem nem nyílik meg az, amit mondtál.