RADIOSITE Fórum

• InfoRádió 88.1

#104259  Szerző: LuciFerko

Snake írta:Illetékestől az információ: SOTE tetején van a cuccuk.
Akkor azért ilyen :vomit:
 #104258  Szerző: Snake

Illetékestől az információ: SOTE tetején van a cuccuk.
 #104018  Szerző: Máté

Egy pár napja belehallgattam útközben. Mobillal Biatorbágyig jött,de már Budaörsnél kezdett akadozni.
 #103573  Szerző: mate1993

Én sem gondolom, hogy a citadelláról ad, ugyanis a Rise+Face rádiók Biatorbágyon baromi gyengén jöttek a pontfm-hez, és a mostani Inforádióhoz képest. A telefonomon picit gyengébben jön, mint a lánchíd, sajnos nem tudom teljesen tisztán befogni, pedig korábban a 95.8-as frekvencián még Fehérváron is hallgattam. Azt esetleg tudja valaki, hogy mekkora a kimenőteljesítmény, vagy még ez is rejtély?
További szép estét:
Máté
 #103563  Szerző: mihalylovics

Jozsfm964 írta:
pébégáz írta:Szerintem is vagy SOTE vagy T-Mobile torony, de inkább az utóbbi, mert a hasonló teljesítményű Lánchíd rádiót gyengébben fogom az Infónál.
A Gellért-hegyről adnak!
Az nem lehet. A lefedettség olyan, mint annó a Pont FM idején, amíg a Száváról adott. Tehát az a valószínű. Csak kiderül egyszer, minek találgatunk...
 #103562  Szerző: Jozsfm964

pébégáz írta:Szerintem is vagy SOTE vagy T-Mobile torony, de inkább az utóbbi, mert a hasonló teljesítményű Lánchíd rádiót gyengébben fogom az Infónál.
A Gellért-hegyről adnak!
 #103527  Szerző: pébégáz

Szerintem is vagy SOTE vagy T-Mobile torony, de inkább az utóbbi, mert a hasonló teljesítményű Lánchíd rádiót gyengébben fogom az Infónál.
 #103496  Szerző: ceve

Biztosan nem a Citadellarol ad, a Schonherz kolinal nekem teloval az RDS sem jott le.
 #103391  Szerző: Glenn

Fogadni merek, hogy nem onnan ad. Két lehetőség van, SOTE vagy T-COM torony.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20