RADIOSITE Fórum

• InfoRádió 88.1

#125953  Szerző: comet

A netes adás megszűnt? :(
 #125440  Szerző: Snake

Év végén is terjedés várható :D
 #125404  Szerző: mihalylovics

frekivadasz írta:Elromlott a terjedés. :(
Tudnék még ajánlani, de nem írom le :)
 #125388  Szerző: Snake

mihalylovics írta:
asimov írta:Dankó Rádió....
mihalylovics írta:Mióta megy ezen is karácsonyi nyöszörgés? Direkt azért tekertem ide, mert már elegem lett belőle, bíztam benne, ha már egész évben egyáltalán nincs zene, akkor ilyenkor sincs, erre ilyenkor ezek is elkezdik a nyavajgást...
Köszi a tanácsot, csöbörből-vödörbe :) Végül a titokzatos 104.5 maradt :D
Mára már az sem :D
 #125317  Szerző: mihalylovics

asimov írta:Dankó Rádió....
mihalylovics írta:Mióta megy ezen is karácsonyi nyöszörgés? Direkt azért tekertem ide, mert már elegem lett belőle, bíztam benne, ha már egész évben egyáltalán nincs zene, akkor ilyenkor sincs, erre ilyenkor ezek is elkezdik a nyavajgást...
Köszi a tanácsot, csöbörből-vödörbe :) Végül a titokzatos 104.5 maradt :D
 #125313  Szerző: asimov

Dankó Rádió....
 #125310  Szerző: mihalylovics

Mióta megy ezen is karácsonyi nyöszörgés? Direkt azért tekertem ide, mert már elegem lett belőle, bíztam benne, ha már egész évben egyáltalán nincs zene, akkor ilyenkor sincs, erre ilyenkor ezek is elkezdik a nyavajgást...
 #105309  Szerző: mate1993

Picit valóban javult a térerősség, bár tisztán még így se jön be Biatorbágy nagy részén.
 #104287  Szerző: egon2

Ma délutánra valószínűleg javítottak a vételen (Facebook oldalukon ígérték is,hogy hó végére megpróbálnak javítani a vételen)Érd felé.Ugyanis Érden a lakásban rádión hallgatva,már csak alig észrevehetően zug az Info rádió vétele.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20