RADIOSITE Fórum

• Informatika

#104585  Szerző: asimov

Ezzel ugy lehet megtudni a masik fel holletet, hogy az nem is tud rola?
djlacee írta:Windows Phone -ban alapból van, Androidra meg letölthető ilyen követő progi, gps meg mobilnet kell hozzá
 #104584  Szerző: djlacee

Windows Phone -ban alapból van, Androidra meg letölthető ilyen követő progi, gps meg mobilnet kell hozzá
 #104583  Szerző: szemilan

Igen céges flottakövetés létezik. :)
Régebben talán a Telenornak volt "gyermek követő" szolgáltatásai is, de ez mintha valamiért megszünt volna.
Persze ezeket szigorúan szerződéshez kötik és a követő, illetve a követett félnek is hozzá kell járulnia, alá kell írnia a szerződést.

A vízművesek is használnak pl ilyen rendszereket.

Amúgy kétlem, hogy legálisan lehetne csak úgy követni embereket, telefonszám alapján pedig biztosan nem lehet. Azt azért tudni kell, hogy a mobilhálózatok bonyolultabban működnek. Egy hatósági keresés is szerintem az adott szolgáltató központjából zajlik. (pl telefonlopás esetén)
rmihaly76 írta:Szia

Mindharom mobilszolgaltatonak van (legalabbis volt) ilyen -elofizetos- flottakovetesi szolgaltatasa, bar tudomasom szerint ez a szolgaltatas csak ceges ugyfelekk szamara erheto el. Maga a "kovetes" szigoruan ellenorzott es zart rendszerben mukodik, es ez igy helyes.
Bocs, de szerintem senkinek semmi koze ahhoz, hogy X Y eppen merre jar. A dolog gyermeki poennak tunik, pedig nagyon nem az.
nyikolaj írta:Informatika őrültek figyelem!
Íme egy kérdés! :)
Meglehet nézni a neten valahol, a mobiltelefon pontos helyét?(más telefonját)Ugye pontosabban helymeghatározás mobilszám által.Aki tud valamit,az privibe konzultáljon már! Előre is köszi a segítséget! ;)
 #104582  Szerző: asimov

Ez meg kimaradt... :)
Egyaltalan nem biztos az, hogy a szolgaltato halozatan van "tulerzekeny" tuleszultsegvedelmi eszkoz, de ez is egy lehetseges ok.
Hozzad hogyan jon be a telefonvonal a hazba, es a hazon belul hogyan nez ki a telefon- es internethalozat?
mimi írta:
rmihaly76 írta:Hat... amit leirtal az LEMP hatas iskolapeldaja lenne, de helyszini vizsgalodas nelkul csak talalgatni lehet.
A kornyeken mas is tapasztal ilyet?
Passz, nincs kit megkérdezni. Nem súlyos, csak kicsit zavaró, meg mint érdekesség érdekel, én úgy tippelek, hogy szolgáltatóoldali és távvezetéket érinthet, ha lakatlan terület irányában több kilométerre lévő villámlás is kiakasztja.
 #104581  Szerző: asimov

Szia

Mindharom mobilszolgaltatonak van (legalabbis volt) ilyen -elofizetos- flottakovetesi szolgaltatasa, bar tudomasom szerint ez a szolgaltatas csak ceges ugyfelekk szamara erheto el. Maga a "kovetes" szigoruan ellenorzott es zart rendszerben mukodik, es ez igy helyes.
Bocs, de szerintem senkinek semmi koze ahhoz, hogy X Y eppen merre jar. A dolog gyermeki poennak tunik, pedig nagyon nem az.
nyikolaj írta:Informatika őrültek figyelem!
Meglehet nézni a neten valahol, a mobiltelefon pontos helyét?(más telefonját)Ugye pontosabban helymeghatározás mobilszám által.Aki tud valamit,az privibe konzultáljon már! Előre is köszi a segítséget! ;)
 #104577  Szerző: nyikolaj

Informatika őrültek figyelem!
 #104277  Szerző: mimi

rmihaly76 írta:Hat... amit leirtal az LEMP hatas iskolapeldaja lenne, de helyszini vizsgalodas nelkul csak talalgatni lehet.
Passz, nincs kit megkérdezni. Nem súlyos, csak kicsit zavaró, meg mint érdekesség érdekel, én úgy tippelek, hogy szolgáltatóoldali és távvezetéket érinthet, ha lakatlan terület irányában több kilométerre lévő villámlás is kiakasztja.
 #104273  Szerző: asimov

Hat... amit leirtal az LEMP hatas iskolapeldaja lenne, de helyszini vizsgalodas nelkul csak talalgatni lehet.
mimi írta:Fejtsük meg közösen-játék! Az mitől lehet, hogy még egy viszonylag távolabbi villámlástól is megszűnik a netkapcsolatom (ADSL)? Mármint a kapcsolat továbbra is fennáll, csak nem jön be semmi, újracsatlakozás után megjavul, következő villámláskor ugyanez. Túlérzékeny védelem a szolgáltató valamely eszközén pl.?
 #104265  Szerző: djlacee

Na ez király :yes:
 #104252  Szerző: FLaci81

csokie írta:
FLaci81 írta:Van egy ilyenem...

Kép

A dual tualatin szerverembe egész jól mutat! :)
Életemben nem láttam még ilyet. Honnan szerezted? :D
vatera.hu kemény 3 ezer jó magyar forint volt...
Hibátlanul működik elég halk a mechanikája (pl. ha gyorscsévélésre kapcsolom a kazit, alig hallani hogy tekerésre vált) és a kazetta minőségéhez képest én sem értem hogyan, de nagyon jól visszaadja a hangminőséget, picit meg is lepett, nyilván ehhez kell a kazettára felvett jó felvétel is! :)
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 330