djlacee írta:Az Irdetto mié?Az is a UPC Direct-é. Az új HD-s Humax beltéri használja, ugyanis a cryptoworks kódolás támogatása megszűnt és az irdeto-t működtető céghez került.
djlacee írta:Az Irdetto mié?Az is a UPC Direct-é. Az új HD-s Humax beltéri használja, ugyanis a cryptoworks kódolás támogatása megszűnt és az irdeto-t működtető céghez került.
djlacee írta:Már ajánló megy műholdon, és felkerült egy Cryptoworks, egy Nagravision és egy Conax kódolásAzok a UPC Direct kódolásai
És román korhatárkarika van a jobb alsó sarokban, gáz
mlaszlo írta: ...
Csak a németeknél úgy tudom a szolgáltatók fizetnek az FTA csatornák után is jogdíjat, nálunk a kábelesek erre nem hajlandóak. Ezért lépnek a kódolt csatornák felé a kereskedelmiek is.
tomee írta: Ki tudja, most az indulásnál még nagy a felhajtás körülötte, de az rtl-nek sem érdeke, hogy csak a t-home-nál legyenek elérhetőek. Idővel úgyis engedni fognak a felek. Bár vicces, hogy ami a németeknél simán elfér az anyacsatornán, az nálunk prémium tartalom. De hát nézői szokások meg stb...Csak a németeknél úgy tudom a szolgáltatók fizetnek az FTA csatornák után is jogdíjat, nálunk a kábelesek erre nem hajlandóak. Ezért lépnek a kódolt csatornák felé a kereskedelmiek is.
djlacee írta:Ki tudja, most az indulásnál még nagy a felhajtás körülötte, de az rtl-nek sem érdeke, hogy csak a t-home-nál legyenek elérhetőek. Idővel úgyis engedni fognak a felek. Bár vicces, hogy ami a németeknél simán elfér az anyacsatornán, az nálunk prémium tartalom. De hát nézői szokások meg stb...tomee írta:Én valószínűbbnek tartom, hogy ez a sárga csekken szereplő összegben fog megnyilvánulni, mint hogy külön kelljen érte fizetni.Nem is arra gondoltam, de akkor az én 0Ft-os TV-zésembe nem fog bekerülni
tomee írta:Én valószínűbbnek tartom, hogy ez a sárga csekken szereplő összegben fog megnyilvánulni, mint hogy külön kelljen érte fizetni.Nem is arra gondoltam, de akkor az én 0Ft-os TV-zésembe nem fog bekerülni