RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#104707  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Az Irdetto mié?
Az is a UPC Direct-é. Az új HD-s Humax beltéri használja, ugyanis a cryptoworks kódolás támogatása megszűnt és az irdeto-t működtető céghez került.
 #104706  Szerző: djlacee

Az Irdetto mié?
 #104705  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Már ajánló megy műholdon, és felkerült egy Cryptoworks, egy Nagravision és egy Conax kódolás
És román korhatárkarika van a jobb alsó sarokban, gáz :S
Azok a UPC Direct kódolásai :)
Rövidesen kerül mellé még egy irdeto is.
UPC kábellel viszont nem sikerült megegyezni ...
 #104703  Szerző: djlacee

Már ajánló megy műholdon, és felkerült egy Cryptoworks, egy Nagravision és egy Conax kódolás
És román korhatárkarika van a jobb alsó sarokban, gáz :S
 #104605  Szerző: asimov

Azert csak nem mindegy az "RTL Group"-nak az, hogy hanyan lathatjak az uj csatornat:
"Hat szolgáltatóval egyeztek meg - 3 millióan láthatják az RTL II-t"
http://www.origo.hu/teve/20120928-hat-s ... tl-ii.html
 #104523  Szerző: FLaci81

Mekkora egy semmitmondó szinkronnal adják az RTL KLUB-on a Halálos Fegyver 2-t.
Az előző szinkronhoz képest van ahol mást, vagy kevesebbet beszélnek, érzelem mentesen, így szerintem nem is annyira szórakoztató a film, szánalom, de így is el lehet rontani egy jó filmet.
Legalább értenének hozzá a nagyokosok ! Sohasem fogom megérteni...
Ace Ventura és társaival hasonló a helyzet... :(

A végéből is ki van vágva pár rész... pffff.
Szerkesztve: 2012.09.27. 23:30
 #104457  Szerző: asimov

A ket nagy kereskedelmi tvcsatorna legutobb talan tavaly probalkozott a kabelszolgaltatoknal valami "jogdijfelesegben" megegyezni. A "kabelesek" a magas koltsegekre, piaci versenyre es talan meg a Jupiter idokozben eltunt voros foltjara is hivatkozva, elzarkoztak ettol.
Az eredmeny lassan megmutatkozik.
mlaszlo írta: ...
Csak a németeknél úgy tudom a szolgáltatók fizetnek az FTA csatornák után is jogdíjat, nálunk a kábelesek erre nem hajlandóak. Ezért lépnek a kódolt csatornák felé a kereskedelmiek is.
 #104453  Szerző: mlaszlo

tomee írta: Ki tudja, most az indulásnál még nagy a felhajtás körülötte, de az rtl-nek sem érdeke, hogy csak a t-home-nál legyenek elérhetőek. Idővel úgyis engedni fognak a felek. Bár vicces, hogy ami a németeknél simán elfér az anyacsatornán, az nálunk prémium tartalom. De hát nézői szokások meg stb...
Csak a németeknél úgy tudom a szolgáltatók fizetnek az FTA csatornák után is jogdíjat, nálunk a kábelesek erre nem hajlandóak. Ezért lépnek a kódolt csatornák felé a kereskedelmiek is.
 #104445  Szerző: tomee

djlacee írta:
tomee írta:Én valószínűbbnek tartom, hogy ez a sárga csekken szereplő összegben fog megnyilvánulni, mint hogy külön kelljen érte fizetni.
Nem is arra gondoltam, de akkor az én 0Ft-os TV-zésembe nem fog bekerülni :)
Ki tudja, most az indulásnál még nagy a felhajtás körülötte, de az rtl-nek sem érdeke, hogy csak a t-home-nál legyenek elérhetőek. Idővel úgyis engedni fognak a felek. Bár vicces, hogy ami a németeknél simán elfér az anyacsatornán, az nálunk prémium tartalom. De hát nézői szokások meg stb...
 #104436  Szerző: djlacee

tomee írta:Én valószínűbbnek tartom, hogy ez a sárga csekken szereplő összegben fog megnyilvánulni, mint hogy külön kelljen érte fizetni.
Nem is arra gondoltam, de akkor az én 0Ft-os TV-zésembe nem fog bekerülni :)
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 199