Roger írta:Már minden rádión hajnali 5-kor csak magyar zene lesz '?'5 és 23 óra is közt teljesülnie kell a kötelező magyarzene-aránynak, a többit szerintem te is összerakodmint ha lenne valami tudat alatti össze-beszélés.
Roger írta:Már minden rádión hajnali 5-kor csak magyar zene lesz '?'5 és 23 óra is közt teljesülnie kell a kötelező magyarzene-aránynak, a többit szerintem te is összerakodmint ha lenne valami tudat alatti össze-beszélés.
szemilan írta:SRS True Volumemekkora trollvideó van a honlapjukon
http://www.truvolume.com/
Van értelme használni zenehallgatáshoz a mindennapokban? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?
szemilan írta:Van értelme használni zenehallgatáshoz a mindennapokban? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?Jó esetben rengeteget dolgoznak vele hangmérnökök, hogy egy felvett zenei anyag a lehető legjobban szóljon, nagyon nagy kár még a hangszínszabályozással is belenyúlni. Ha azt kellene ellensúlyozni, hogy egy hangrendszer vagy felvétel rossz, az szerintem minden varázslat ellenére az marad. Hiányzó hangokat nem lehet a semmiből előteremteni. Ha tetszik az SRS, hallgasd, de az igényes zenehallgatás csak a hang eredeti tulajdonságait megtartva képzelhető el.
adminisztrator írta: Nem kell összeesküvésre gondolni, egyszerűen az október 14-i adatbázismentés volt az utolsó, ezt állították vissza.
rmihaly76 írta:A NeoFM topicbol eltuntek az Okt. 15-kei kommentek, legkevesebb ketto biztosan.Nem kell összeesküvésre gondolni, egyszerűen az október 14-i adatbázismentés volt az utolsó, ezt állították vissza.
Aznap volt tema az ujitas, illetve az ujitas hianya, amirol irtam egy hosszabb szosszenetet, pld. kiosztottam a "tisztelt" felugyeleti szervet is, es -ha jol emlekszem- "mimi" a hsz-re reagalt is azzal, hogy a mediapiacon dulo "bolondokhaza" a valahol a Slager/Danubius kiiktatassal kezdodott.
Ez a ket komment biztosan ott volt a NeoFM topicban.donder írta:Kicsit.. Volt egy kis hackerkedés...
rmihaly76 írta:A NeoFM topicbol eltuntek az Okt. 15-kei kommentek, legkevesebb ketto biztosan.Szerencsére megvannak a mentések, de való igaz, az utolsó 1-2 nap hsz-ai eltűntek...
Aznap volt tema az ujitas, illetve az ujitas hianya, amirol irtam egy hosszabb szosszenetet, pld. kiosztottam a "tisztelt" felugyeleti szervet is, es -ha jol emlekszem- "mimi" a hsz-re reagalt is azzal, hogy a mediapiacon dulo "bolondokhaza" a valahol a Slager/Danubius kiiktatassal kezdodott.
Ez a ket komment biztosan ott volt a NeoFM topicban.donder írta:Kicsit.. Volt egy kis hackerkedés...
donder írta:Kicsit.. Volt egy kis hackerkedés...
donder írta:Kicsit.. Volt egy kis hackerkedés...Engem is érintett a dolog, elég rendesen.