RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#105496  Szerző: mimi

Roger írta:Már minden rádión hajnali 5-kor csak magyar zene lesz '?' :| mint ha lenne valami tudat alatti össze-beszélés. :punch:
5 és 23 óra is közt teljesülnie kell a kötelező magyarzene-aránynak, a többit szerintem te is összerakod :)
 #105490  Szerző: Roger

Már minden rádión hajnali 5-kor csak magyar zene lesz '?' :| mint ha lenne valami tudat alatti össze-beszélés. :punch:
 #105393  Szerző: donder

szemilan írta:SRS True Volume

http://www.truvolume.com/

Van értelme használni zenehallgatáshoz a mindennapokban? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?
mekkora trollvideó van a honlapjukon :D
 #105373  Szerző: mimi

szemilan írta:Van értelme használni zenehallgatáshoz a mindennapokban? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?
Jó esetben rengeteget dolgoznak vele hangmérnökök, hogy egy felvett zenei anyag a lehető legjobban szóljon, nagyon nagy kár még a hangszínszabályozással is belenyúlni. Ha azt kellene ellensúlyozni, hogy egy hangrendszer vagy felvétel rossz, az szerintem minden varázslat ellenére az marad. Hiányzó hangokat nem lehet a semmiből előteremteni. Ha tetszik az SRS, hallgasd, de az igényes zenehallgatás csak a hang eredeti tulajdonságait megtartva képzelhető el.
Volt egy Videoton RA6363 receiverem, amit számomra ismeretlen oknál fogva Hi-Fi erősítőként aposztrofálnak, ezt a típust például nagyon szokta szeretni a diumdisu zenék kedvelőinek kevésbé igényes része és azt hiszi, hogy nagyon jó cucc, mert gyárilag, kikapcsolhatatlanul borzalmas, döngő mély- és magasemelést csinál, amit még hangszínszabályozással se lehet kompenzálni, gyalázat. Hálistennek megszabadultam tőle :) Viszont aki hozzászokott ahhoz, hogy tökig csavart mély és magasszabályzókkal hallgat mindent, annak a lineáris beállítás először gyengének, erőtlennek tűnhet, de rövid hozzászokás után jó lesz az.
 #105372  Szerző: asimov

Semmi osszeeskuves kereses, de az viszont erdekelt volna, hogy ki mit szol a Neo topic-ban irottakhoz irottakhoz... :(
adminisztrator írta: Nem kell összeesküvésre gondolni, egyszerűen az október 14-i adatbázismentés volt az utolsó, ezt állították vissza.
 #105369  Szerző: szemilan

SRS True Volume

http://www.truvolume.com/

Van értelme használni zenehallgatáshoz a mindennapokban? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?
 #105362  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:A NeoFM topicbol eltuntek az Okt. 15-kei kommentek, legkevesebb ketto biztosan.
Aznap volt tema az ujitas, illetve az ujitas hianya, amirol irtam egy hosszabb szosszenetet, pld. kiosztottam a "tisztelt" felugyeleti szervet is, es -ha jol emlekszem- "mimi" a hsz-re reagalt is azzal, hogy a mediapiacon dulo "bolondokhaza" a valahol a Slager/Danubius kiiktatassal kezdodott.
Ez a ket komment biztosan ott volt a NeoFM topicban.
donder írta:Kicsit.. Volt egy kis hackerkedés... :ayfkm:
Nem kell összeesküvésre gondolni, egyszerűen az október 14-i adatbázismentés volt az utolsó, ezt állították vissza.
 #105358  Szerző: donder

rmihaly76 írta:A NeoFM topicbol eltuntek az Okt. 15-kei kommentek, legkevesebb ketto biztosan.
Aznap volt tema az ujitas, illetve az ujitas hianya, amirol irtam egy hosszabb szosszenetet, pld. kiosztottam a "tisztelt" felugyeleti szervet is, es -ha jol emlekszem- "mimi" a hsz-re reagalt is azzal, hogy a mediapiacon dulo "bolondokhaza" a valahol a Slager/Danubius kiiktatassal kezdodott.
Szerencsére megvannak a mentések, de való igaz, az utolsó 1-2 nap hsz-ai eltűntek...
Valószínű törölve lett a MySQL állományok zöme, és épp pechünk volt.. De nembiztos...
Egyenlőre a tettes is kérdéses, de vannak találgatások... :gülü2:
 #105356  Szerző: asimov

A NeoFM topicbol eltuntek az Okt. 15-kei kommentek, legkevesebb ketto biztosan.
 #105344  Szerző: LuciFerko

Engem is érintett a dolog, elég rendesen. :ayfkm:
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 542