Juventus Reggel Turbó Diéta, a Corvin Plázából október 31-én - a facebook fotókból nézve már ott is Csizinszky Éva vezette a műsort.
orrhang írta:En nem szolok semmit, mert megint kapok egy facebook uzenetet a vezeto urtol, hogy ne savazzam, ha nem ismerem a hatteret, aztan meg letilt, hogy valaszolni se tudjak.???
radiogyuri5600 írta:A JUVENTUS ÍGY JÓ AHOGY VAN,NEKEM TETSZIK A SLÁGERES VONAL! Akinek nem az ne hallgassa,állandóan ez megy,hogy lefikáznak valamit,nem kötelező hallgatni,úgy hogy ennyi. Nekem pont azért van mobil netem,hogy itt Békéscsabán a munkahelyemen egész éjszaka tudjam hallgatni,meg út közben,bárhol bármikor,azért mert ez a legjobb rádió az országban,még akkor is ha összesugorodott a vételkörzet és meg szünve a békés megyei frekvenciái. Akkor is a JUVENTUS A LEGJOBB,és ha olvassa a rádió valamelyik dolgozója,akkor innen üzenem nekik,hogy jó ez a slágeres vonal,jó így ahogy van!ha a slágers vonal előtt hallgattad volna a Juventust akkor tudnád miért fikázzák le most... volt 1 saját karaktere, arculata, most meg Sláger rádió klón.