RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#106441  Szerző: viktorio

Juventus Reggel Turbó Diéta, a Corvin Plázából október 31-én - a facebook fotókból nézve már ott is Csizinszky Éva vezette a műsort.
 #106440  Szerző: egon2

Csizinszky Éva vezeti a Juventus reggel műsorát!Ideiglenesen,vagy véglegesen?
 #106434  Szerző: Roger

adminisztrator írta:PP off, Csizi on.
:o :(
 #106229  Szerző: viktorio

orrhang írta:En nem szolok semmit, mert megint kapok egy facebook uzenetet a vezeto urtol, hogy ne savazzam, ha nem ismerem a hatteret, aztan meg letilt, hogy valaszolni se tudjak.
???
 #106228  Szerző: viktorio

radiogyuri5600 írta:A JUVENTUS ÍGY JÓ AHOGY VAN,NEKEM TETSZIK A SLÁGERES VONAL! Akinek nem az ne hallgassa,állandóan ez megy,hogy lefikáznak valamit,nem kötelező hallgatni,úgy hogy ennyi. Nekem pont azért van mobil netem,hogy itt Békéscsabán a munkahelyemen egész éjszaka tudjam hallgatni,meg út közben,bárhol bármikor,azért mert ez a legjobb rádió az országban,még akkor is ha összesugorodott a vételkörzet és meg szünve a békés megyei frekvenciái. Akkor is a JUVENTUS A LEGJOBB,és ha olvassa a rádió valamelyik dolgozója,akkor innen üzenem nekik,hogy jó ez a slágeres vonal,jó így ahogy van!
ha a slágers vonal előtt hallgattad volna a Juventust akkor tudnád miért fikázzák le most... volt 1 saját karaktere, arculata, most meg Sláger rádió klón.
 #105992  Szerző: Gabeedj

2002 esetleg 2003-ig volt Juventus rádió !Onnan lefelé a lejtőn és most már a 89,5-t elveszítve egy pesti frekin tolja és persze Slágerosan!Felénk,amikor azt mondjuk Juventus rádió ,a régi szép idők rádiójára gondolnak . Egy lendületes ,sokszínű rádióra,aminek mára csak a márkaneve maradt.Változnak ugyan az idők ,de a Juventus csillaga számomra nem ragyog úgy,ahogy sok éven keresztül ,mert a rádió már nem igazán önmaga:(
 #105990  Szerző: radiogyuri5600

A JUVENTUS ÍGY JÓ AHOGY VAN,NEKEM TETSZIK A SLÁGERES VONAL! Akinek nem az ne hallgassa,állandóan ez megy,hogy lefikáznak valamit,nem kötelező hallgatni,úgy hogy ennyi. Nekem pont azért van mobil netem,hogy itt Békéscsabán a munkahelyemen egész éjszaka tudjam hallgatni,meg út közben,bárhol bármikor,azért mert ez a legjobb rádió az országban,még akkor is ha összesugorodott a vételkörzet és meg szünve a békés megyei frekvenciái. Akkor is a JUVENTUS A LEGJOBB,és ha olvassa a rádió valamelyik dolgozója,akkor innen üzenem nekik,hogy jó ez a slágeres vonal,jó így ahogy van!
 #105692  Szerző: orrhang

En nem szolok semmit, mert megint kapok egy facebook uzenetet a vezeto urtol, hogy ne savazzam, ha nem ismerem a hatteret, aztan meg letilt, hogy valaszolni se tudjak.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 260