RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#106342  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta:
adminisztrator írta:Mostanában hallgatom, mert még mindig nincs jobb, na meg a kábelszolgáltatóm (Pesten) berakta a 94.4-re.

Ahogy hallom eléggé keservesen küzdenek a magyarzene-aránnyal, sok DisznóShites remix.
Pedig szerintem nem lenne az ördögtől való pörgetni egy Hien - Who Matters-t, vagy Compact Disco - Leave It Up To Me-t.
egyik se felelne meg az új szabályok szerint, mivel egyik sem magyar nyelvű dal (mint ahogy a rádió1 által játszott magyar előadójú, ámde angol nyelvű dalok sem felelnek meg a magyar zenei arány szempontjából, szvsz fölöslegesen játsszák).
Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.
méghozzá nyáron, hallani olyat is hogy állítólag csak az új frekvencianyertesekre vonatkozik (persze ez erős fenntartásokkal kezelendő, de a médiatestület jogértelmezési gyakorlatát tekintve semmin sem csodálkoznék).
 #106341  Szerző: markfelt

kukac írta:
adminisztrator írta:Mostanában hallgatom, mert még mindig nincs jobb, na meg a kábelszolgáltatóm (Pesten) berakta a 94.4-re.

Ahogy hallom eléggé keservesen küzdenek a magyarzene-aránnyal, sok DisznóShites remix.
Pedig szerintem nem lenne az ördögtől való pörgetni egy Hien - Who Matters-t, vagy Compact Disco - Leave It Up To Me-t.
egyik se felelne meg az új szabályok szerint, mivel egyik sem magyar nyelvű dal (mint ahogy a rádió1 által játszott magyar előadójú, ámde angol nyelvű dalok sem felelnek meg a magyar zenei arány szempontjából, szvsz fölöslegesen játsszák).
Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.
 #106340  Szerző: kukac

#106339  Szerző: markfelt

Mostanában hallgatom, mert még mindig nincs jobb, na meg a kábelszolgáltatóm (Pesten) berakta a 94.4-re.

#106238  Szerző: asr27

Ivoa írta:
asr27 írta:
Ivoa írta: Őket nyári szünetre kuldték, mert arra szamitottak, hogy osszel mar ovek lesz a 96,4. Nem igy lett.
Bar ezzel a sebesseggel kb.meg egy fel ev, mire ismet lezajlanak a kereskedelmi palyaztatasok. Most mar a Click is kihullott, harom ceg maradt: a Radio Papa, a Radio Code es a R1. (Ki tudja, hogy a Rise addig becsodol-e...)
A Radio Papa és a Radio Code közül egyik a Rise? :o Ha igen, melyik? Vagy félreértem a mondatot? :)
Egyik sem a Rise. Csak ugye anno ők is akarták pl.a 103,9-et. Az viszont sztem tuti, hogy egy ekkora blama után a nagy rivális Click Kft.nem fog palyazni.

Az az erdekes, hogy sok bp-i rádió egyszerűen lejáratta magát. Pl.a Roxy, vagy a Face. Nincs is a Face night shownak semmi hírverése, pont azért, mert egy Rise-klón rossz minosegben.

A legjobb egy Music FM-R1-Rise verseny lenne a piac szempontjából. A többi mind lenullázódott.
Van benne valami, de volt egy időszak amikor a Roxy volt szerintem a legjobb rádió Budapesten, amikor a "ma és a holnap slágerei" szlogent használták! A zenei kínálat nagyon jó volt és a műsorokkal sem volt gond szerintem. A vége felé persze már közel sem volt ennyire jó.
A Face talán 2011 nyarán volt a legjobb, ekkor a hallgatottsági mérések is bizonyították, aztán a lekapcsolgatások után már ment lefelé a létrán! Viszont én nem hasonlítanám a Rise-hoz sem műsorok, sem zenék terén. inkább ős-Roxyhoz volt hasonlítható!
R1 soha nem volt számomra jó rádió a kamu igazi mai slágerei miatt.
Music fm-en túl sok a duma, szerintem nem nagyon hasonlítható a többi felsorolthoz.
 #106227  Szerző: viktorio

picivel több információ van a számok között, de az is érdekes, hogy hivatalosan sehol nem közölték a változást,
még a saját facebook oldalon sem...
 #106211  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
Ivoa írta:
benjamin írta:A Kukorisok elköszöntek a hallgatóktól anno,vagy csak véget ért?Mit mondtak?
Őket nyári szünetre kuldték, mert arra szamitottak, hogy osszel mar ovek lesz a 96,4. Nem igy lett.
Bar ezzel a sebesseggel kb.meg egy fel ev, mire ismet lezajlanak a kereskedelmi palyaztatasok. Most mar a Click is kihullott, harom ceg maradt: a Radio Papa, a Radio Code es a R1. (Ki tudja, hogy a Rise addig becsodol-e...)
A Radio Papa és a Radio Code közül egyik a Rise? :o Ha igen, melyik? Vagy félreértem a mondatot? :)
Egyik sem a Rise. Csak ugye anno ők is akarták pl.a 103,9-et. Az viszont sztem tuti, hogy egy ekkora blama után a nagy rivális Click Kft.nem fog palyazni.

Az az erdekes, hogy sok bp-i rádió egyszerűen lejáratta magát. Pl.a Roxy, vagy a Face. Nincs is a Face night shownak semmi hírverése, pont azért, mert egy Rise-klón rossz minosegben.

A legjobb egy Music FM-R1-Rise verseny lenne a piac szempontjából. A többi mind lenullázódott.
 #106210  Szerző: markfelt

asr27 írta:
adminisztrator írta:Nem tök mindegy? Minden pályázat eredménytelen lett. Újakat fognak kiírni és vélhetően teljesen más pályázók lesznek rá.
Azért ha nem titok, érdekelne, hogy melyik cég, melyik rádióhoz tartozik, vagy milyen rádiót indított volna! :roll:
Egyébként szerintem simán pályázhatnak majd újra ezek a cégek is.
Az elmondható, hogy a 92.9-re korábban pályázó négy cég közül mindegyik rendelkezik médiaszolgáltatási tapasztalattal és közülük három a közelmúltban Budapestről eltűnt rádiós márkákkal akart visszatérni.

Ugyanakkor mint mondtam, és mielőtt egon2 negyvenszer még megkérdezné: a kérdés már nem aktuális, a pályázat a "Klub-szabály" miatt eredménytelen lett.
 #106208  Szerző: asr27

adminisztrator írta:Nem tök mindegy? Minden pályázat eredménytelen lett. Újakat fognak kiírni és vélhetően teljesen más pályázók lesznek rá.
Azért ha nem titok, érdekelne, hogy melyik cég, melyik rádióhoz tartozik, vagy milyen rádiót indított volna! :roll:
Egyébként szerintem simán pályázhatnak majd újra ezek a cégek is.
 #106207  Szerző: markfelt

Nem tök mindegy? Minden pályázat eredménytelen lett. Újakat fognak kiírni és vélhetően teljesen más pályázók lesznek rá.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 482