Ivoa írta:asr27 írta:Ivoa írta:
Őket nyári szünetre kuldték, mert arra szamitottak, hogy osszel mar ovek lesz a 96,4. Nem igy lett.
Bar ezzel a sebesseggel kb.meg egy fel ev, mire ismet lezajlanak a kereskedelmi palyaztatasok. Most mar a Click is kihullott, harom ceg maradt: a Radio Papa, a Radio Code es a R1. (Ki tudja, hogy a Rise addig becsodol-e...)
A Radio Papa és a Radio Code közül egyik a Rise?
Ha igen, melyik? Vagy félreértem a mondatot? 
Egyik sem a Rise. Csak ugye anno ők is akarták pl.a 103,9-et. Az viszont sztem tuti, hogy egy ekkora blama után a nagy rivális Click Kft.nem fog palyazni.
Az az erdekes, hogy sok bp-i rádió egyszerűen lejáratta magát. Pl.a Roxy, vagy a Face. Nincs is a Face night shownak semmi hírverése, pont azért, mert egy Rise-klón rossz minosegben.
A legjobb egy Music FM-R1-Rise verseny lenne a piac szempontjából. A többi mind lenullázódott.
Van benne valami, de volt egy időszak amikor a Roxy volt szerintem a legjobb rádió Budapesten, amikor a "ma és a holnap slágerei" szlogent használták! A zenei kínálat nagyon jó volt és a műsorokkal sem volt gond szerintem. A vége felé persze már közel sem volt ennyire jó.
A Face talán 2011 nyarán volt a legjobb, ekkor a hallgatottsági mérések is bizonyították, aztán a lekapcsolgatások után már ment lefelé a létrán! Viszont én nem hasonlítanám a Rise-hoz sem műsorok, sem zenék terén. inkább ős-Roxyhoz volt hasonlítható!
R1 soha nem volt számomra jó rádió a kamu igazi mai slágerei miatt.
Music fm-en túl sok a duma, szerintem nem nagyon hasonlítható a többi felsorolthoz.