A napokban ünnepli 5. születésnapját a mi kis Motorola digitális kábeltv set-top boxunk, Isten éltesse még legalább ennyi ideig 

Mauro írta:Nekem Direct-en nincs Zone Romantica. Annyit tudok, hogy anno T-Kábel-en és most upc analóg kábelen is mono hanggal megy, nincs rá kapcsolva a sztereó jel. Hogy a reklámok sztereók-e azt nem tudom.mlaszlo írta:Mauro írta:Digikábel most sztereóba adja a Cartoon network-öt és a Spektrum-ot, de most monoba szól mind a kettő. Van rajtuk sztereóadás? Mert én úgy tudom 100%ba mono mind a kettő. Valaki tapasztalat?Jól tudod, mind a két csatorna mono hanggal ad, így fölösleges rájuk a sztereó jel.
ok.kösz
Zone Romantika is sztereó lett pedig azon csak reklámok sztereóak. Ha jól tudom.
jeek írta:Zone Romantica-n nem csak reklámok sztereóak?mg írta:olyan modulátor volt kéznél épp, előfordul az ilyesmi.Hát őő, egy sztereó modulátor tudja a "Mono", "Sztereó" és "Dual" hangot is, csak állítás kérdése az egész.
De attól még, hogy mono egy csatorna hangja nyugodtan mehet sztereóban az egész analógra, nálunk is sztereó a Zone Romantica pl. analógonMivel a kábelszolgáltatók fix csatornájú modulátorokat használnak általában ezért nem megy más kárára ez a sztereó hang.
mg írta:olyan modulátor volt kéznél épp, előfordul az ilyesmi.Hát őő, egy sztereó modulátor tudja a "Mono", "Sztereó" és "Dual" hangot is, csak állítás kérdése az egész.