RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#109559  Szerző: Ivoa

Miért van az az érzésem, hogy az emberek alapból már mindent rossznak gondolnak, ami a TV2-re kerül saját gyártás címén, és így nem is adnak komoly esélyt nekik? (nem véletlenül, jegyzem meg)
 #109541  Szerző: mlaszlo

krisz83 írta: Hát ahogy ez várható volt a Bűnök és szerelmek elég bukás szagú.
Nem csodálom, ez a magyar keresztapa alakítás nagyon gyenge. Ha meg filmsorozat, akkor minek alá még narrátor, mesélő is? Az érzéseknek a szereplők alakításából kellene átjönnie, nem a narrátor által :S
 #109355  Szerző: krisz83

djlacee írta:Szerintem annyira nem rossz, de főműsoridőben, 12-es karikával azért elég durva
Hát ahogy ez várható volt a Bűnök és szerelmek elég bukás szagú.
A 18-49-es korosztályban hétfőn még 330.576 néző látta, péntekre ez a szám 286.429-re esett vissza.
Egy hét alatt 44.000 nézőt, azaz több mint 10%-ot veszített, és ez napról napra csökkent. Közben a vele egy időben futó Fókusz szinte minden nap bőven 500.000 feletti nézettséget produkált!
Ugyan ez a szám a teljes lakosságot tekintve hétfőn 942.514 amiből már csütörtökre is csak 804.877 fő maradt.
Ezzel szemben a Fókusz minden nap karcolta a 1.500.000 főt.
A Voice sem szárnyal. Pénteken a 18-49-es korosztályban a Voice és az RTL-en futó CSI között 70.000 főnyi volt a különbség, ami ha azt nézzük, hogy mennyibe fáj a TV2-nek a Voice, és mennyibe a RTL-nek a CSI, azt hiszem igen csak kevés.
Sőt, mind a két korosztályban a Barátok közt simán (a teljes lakosságot vizsgálva több mint 500.000 fővel), veri a Voice-t.
 #109226  Szerző: djlacee

Szerintem annyira nem rossz, de főműsoridőben, 12-es karikával azért elég durva
 #109222  Szerző: krisz83

Belenéztem ebbe a Bűnök és szerelmekbe (vagymibe) és komolyan mondom, hogy ezt emberek kínzására bátran lehetne használni. Külön vicces a koppintott főcím, és a Damu Roland által a másik remek sorozatban viselt bőrdzseki újra hasznosítása. :lol: :lol: Nagyon kíváncsi lennék a nézettségére. Mondjuk a tegnapi és a mai részre különösen, mert mondjuk a hétfőit még az újdonság miatt biztos többen nézték.
 #109129  Szerző: tomee

djlacee írta:Már az egyórás Tények egy óriási hiba, most meg hogy teljesen szétbarmolták a hétköznap estéket, még jobban fog esni a nézettség szerintem...
Arra egyszerűen nem találok továbbra sem magyarázatot, hogy miért nem tud a két (három, négy, öt) kereskedelmi csatorna egy 20:15-ös "primetime" kezdést bevezetni, mint nyugaton, vagy mint akár ahogy az M1 csinálja
Dilettantizmus. És ezt tényleg nem indulatból írom, ez az elmúlt pár év produktumai és eredményei alapján tény.
 #109128  Szerző: djlacee

Már az egyórás Tények egy óriási hiba, most meg hogy teljesen szétbarmolták a hétköznap estéket, még jobban fog esni a nézettség szerintem...
Arra egyszerűen nem találok továbbra sem magyarázatot, hogy miért nem tud a két (három, négy, öt) kereskedelmi csatorna egy 20:15-ös "primetime" kezdést bevezetni, mint nyugaton, vagy mint akár ahogy az M1 csinálja
 #109125  Szerző: krisz83

http://www.origo.hu/teve/20130107-nezet ... ceban.html

Szinte éreztem, hogy ez bukás lesz. És lám, bejött.
A családi titkok sem akkora pukkanás, ahogy Ők azt várták. A Kód majdnem félmillió emberrel többet vonz, ami elég nagy különbség.
http://www.origo.hu/teve/20130107-megis ... agjat.html
Lehet, hogy végre nem az RTL-t kellene állandóan koppintani, és akkor lenne siker... talán.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 203