jeek írta:Elég gáz, hogy a SuperTV2 Tények 6-kor c. műsora 90%-ban nem más, mint az előző esti TV2 Tények Best of válogatása....A főműsoridős kínálatát meg akkor inkább hagyjuk!
Nesze neked prémiumcsatornaTV2 színvonal...

jeek írta:Elég gáz, hogy a SuperTV2 Tények 6-kor c. műsora 90%-ban nem más, mint az előző esti TV2 Tények Best of válogatása....A főműsoridős kínálatát meg akkor inkább hagyjuk!
Nesze neked prémiumcsatornaTV2 színvonal...
donder írta:Azért ez is árulkodtató:Nem csoda, szerintem akik nézték a műsort, ilyen rövid idő alatt azok sem tudták megismerni a versenyzőket. Ahogy láttam igazi beleszólása sincs a nézőknek, a cikkekben meg szinte csak a mesterekkel foglalkoznak.
Ivoa írta:Miért van az az érzésem, hogy az emberek alapból már mindent rossznak gondolnak, ami a TV2-re kerül saját gyártás címén, és így nem is adnak komoly esélyt nekik? (nem véletlenül, jegyzem meg)Megnéztem a tegnapi részt, az alapján írtam le a véleményem. Filmsorozatnak jelölik, de attól messze van, inkább olyan reality féleség, mint az előtte futó Családi titkok. Kb. 20 perc az egész, amiből az első 4-5 perc az eddigiek összefoglalója és van egy mesélő, aki mindenféle, sokszor fölösleges információt hozzátesz.