RADIOSITE Fórum

• Life Essence Kft. - Tihany - 105.7 MHz

#113528  Szerző: djlacee

mihalylovics írta:
milan93 írta:Szerintem nincs sok hátra...
Mármint a fehérzajig vagy másik rádió érkezéséig? :D
utóbbi
 #113373  Szerző: Milán

Azt a hírt hallottam, hogy az OzoneFM fog ezen a frekvencián szólni.A hír mennyire igaz?
 #112123  Szerző: kukac

Snake írta:Ha van egy meglévő hibátlan kocsid, te tennél rá új gumikat, vagy átfestenéd más színre eladás előtt? Mert a frekinek semmi baja. Én nem költenék rá 1 fillért sem.
az attól függ. ha lenne rá marha aki rozsdásan is elviszi, akkor nem. de valszeg nagyobb eséllyel fordulnak el tőle a leendő vevők, mert nem szimpatikus senkinek a pusztulat, vagy csak áron alul hajlandók beleszállni...
ha valami működik és termel, akkor az eladó van alkupozícióban, ha pedig látszik rajta hogy csak szabadulni akar tőle bármi áron, akkor azt bagóért fogják megvenni.
 #112117  Szerző: Snake

Ha van egy meglévő hibátlan kocsid, te tennél rá új gumikat, vagy átfestenéd más színre eladás előtt? Mert a frekinek semmi baja. Én nem költenék rá 1 fillért sem.
 #112089  Szerző: noartist

Snake írta:
Jani98 írta:Most komolyan,minek pocsékolják rá az áramot,ha egyszer hallgathatatlan?
Több felvételt is hallottam már a minőségéről.
Így SENKI nem fogja hallgatni.Inkább kapcsolnák le az adót.
Akkor elbukják a frekit. Ez valakinek még mindig újdonság?
Ha kicsit is érdekelné őket,ennyi idő után már csinálnának vele valamit.
Elbukják?Akkor elbukják.A fehérzaj is jobb ennél a recsegős-ropogós szaggatós vacaknál.Az egész dolgot nagyon lazán foghatják fel...legalább annyira megcsinálnák,hogy a nontop zene normálisan szóljon.
 #112088  Szerző: Snake

Jani98 írta:Most komolyan,minek pocsékolják rá az áramot,ha egyszer hallgathatatlan?
Több felvételt is hallottam már a minőségéről.
Így SENKI nem fogja hallgatni.Inkább kapcsolnák le az adót.
Akkor elbukják a frekit. Ez valakinek még mindig újdonság?