mihalylovics írta:utóbbimilan93 írta:Szerintem nincs sok hátra...Mármint a fehérzajig vagy másik rádió érkezéséig?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
mihalylovics írta:utóbbimilan93 írta:Szerintem nincs sok hátra...Mármint a fehérzajig vagy másik rádió érkezéséig?
milan93 írta:Szerintem nincs sok hátra...Mármint a fehérzajig vagy másik rádió érkezéséig?
milan93 írta:Azt a hírt hallottam, hogy az OzoneFM fog ezen a frekvencián szólni.A hír mennyire igaz?Remélem igaz
Snake írta:Ha van egy meglévő hibátlan kocsid, te tennél rá új gumikat, vagy átfestenéd más színre eladás előtt? Mert a frekinek semmi baja. Én nem költenék rá 1 fillért sem.az attól függ. ha lenne rá marha aki rozsdásan is elviszi, akkor nem. de valszeg nagyobb eséllyel fordulnak el tőle a leendő vevők, mert nem szimpatikus senkinek a pusztulat, vagy csak áron alul hajlandók beleszállni...
Snake írta:Ha kicsit is érdekelné őket,ennyi idő után már csinálnának vele valamit.Jani98 írta:Most komolyan,minek pocsékolják rá az áramot,ha egyszer hallgathatatlan?Akkor elbukják a frekit. Ez valakinek még mindig újdonság?
Több felvételt is hallottam már a minőségéről.
Így SENKI nem fogja hallgatni.Inkább kapcsolnák le az adót.
Jani98 írta:Most komolyan,minek pocsékolják rá az áramot,ha egyszer hallgathatatlan?Akkor elbukják a frekit. Ez valakinek még mindig újdonság?
Több felvételt is hallottam már a minőségéről.
Így SENKI nem fogja hallgatni.Inkább kapcsolnák le az adót.