újvidéken szakadt huszonéves gázüzemű toyota corollával, éneklő-cigiző gépjárművezetővel, hegyi úton akut halálfélelemben ~21 km volt 600 dinár (1600 Ft), egyszer élmény volt, gyakran nem kéne 

krisz83 írta:http://www.bkk.hu/2013/04/elfogadta-a-t ... ix-tarifa/Mint szakmabeli érintett, egyszerűen nem tudtam mit kiemelni ebből a hsz-ből. Az egész úgy butaság, ahogy van (tanulságként idéztem be az egészet, tőlem szokatlan módon).
Na ez megint egy hatalmas vicc.... Én eddig a Taxi 4-et használtam, mert az esetek 85-90%-ban gyorsan jöttek, megfelelő autóval, kedves sofőrökkel, stb... (Ez az én személyes véleményem, és nem a reklám helye)
Ők 202 FT/km áron dolgoztak eddig. +300 FT az alapdíj (Ez mondjuk mindenhol ennyi)
Egy út nekem Budaörsre nagyjából mindig megvan 8-10 KM, vagy több. Nyilván attól függ, hogy hol van az ember.
Most ha jól értem, akkor ezentúl én kb. 920 FT-tal fogok többet fizetni egy 10 KM-es távon.
De ez nekem jó, és mindezt értem teszik. Aham... Hát igazán köszönöm.
(szerk.: BKK, ezért ide írtam, ha nem ide tartozott volna, akkor bocsi, mondjátok meg hogy hova, és átrakom.)
adminisztrator írta:http://www.youtube.com/watch?v=UN1Itg5Due0A végén az ellenkező irányba haladó nem valami biztató hangokat ad ki
jövőre meg ezen szeretnék utazni
frekivadasz írta:Ezek se épek: http://www.youtube.com/watch?v=EOdATLzRGHcNagyon durva ahogy a végén lévő videókon elhúz.
frekivadasz írta:Aki teheti, a TGV-t ne hagyja ki. Párizs CDG - Avignon viszonylatban volt hozzá szerencsém oda-vissza, valóban élmény. Tiszta, kényelmes, és csendes még 320km/h sebesség mellett is. Időben kb. annyi lehet, mint egy Bp - Nyíregyháza ICvel, csak 'kicsit' nagyobb a táv. Ja, és percre pontos volt mindkét irányban. Nincs munka Magyarországon? Pedig mintha bőven lenne mit csinálni.én a német ice-n utaztam, münchen és stuttgart között.
jeek írta:Addig amíg a vasút az olyan alap, egyéni utazási igényeket (mint pl. a hűtés, világítás egyéni szabályozását) nem veszi figyelembe (külföldön SEM!) amit pl. a távolsági vagy nemzetközi buszok 100%-ig ki tudnak szolgálni, addig a vasutat utálni és kerülni fogom.ezt sajna osztom... én elég sznob vagyok ahhoz, ha már kurvasokat fizetek, hogy színvonalas, 21. századi szolgáltatást várjak el, nem pocokszagú, nyikorgós kocsikat 80-nal döcögve, ahol úgy fűtenek kulccsal lezárt ablakok és a külső 15°C mellett, mintha kint -60 lenne. nyáron meg a klíma csak álom marad, legalábbis azokon a vonalakon, ahol járok. éjszaka meg valóban, halvány lila fingom nincs, hol jár a vonat épp, mivel nincs SEMMILYEN utastájékoztatás, még egy rohadt mikrofonos hangosbemondó sem.
Már elnézést, de rohadtul nincs kedvem úgy utazni pl. 8-10 óra munka után, hogy hulla fáradtan beülök a vasúti kocsiba és akarva akaratlanul egész úton nyomják a szemembe a több tucat neon cső által kibocsájtott hatalmas mesterséges fényt, amitől még az ablakokban is csak magamat látom, az állomás (tábla) nevét nem! Vagy pl. nyáron amikor kint is alapból hideg van, de a vonaton nyomják a klímát, így didereg az ember.
Eddig buszon (főleg az autópályásokon) ilyen gondom nem volt, sötétben a közlekedő folyosón van egy alap világítás, míg minden utas felett egyénileg szabályozható olvasólámpa és klíma befúvó van. Soha nem volt gond ha mondjuk sötétségre vágytam, ellentétben a vasúttal.