Akció!

Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
frekivadasz írta:Próbáld ki azért egy másik eszközben is a kártyát.Beleraktam egy Nokia C3-ba.Semmi....Beolvassa,törölni nem enged.De zagyvál valamiféle írásvédettségről...Pedig semmi ilyesmi nincs engedélyezve..
mihalylovics írta:Dehát hogyan?Leolvasni leolvas mindent..ilyet még nem láttam..Jani98 írta:Komolyabbra fordult a hiba:Ha csatlakoztatom a géphez,és leformázom (igen,tudom mi a formázás),a gép sikeresen végrehajtja.Ki is írja,hogy a teljes G: meghajtó (telefon SD-kártyája) szabad.Nem lehet, hogy a memóriakártya hibás?
Leválasztom,majd újra csatlakoztatom a gépre.A fájlok ugyanúgy,ugyanott,mint a formázás előtt.Gáz van..
Jani98 írta:Komolyabbra fordult a hiba:Ha csatlakoztatom a géphez,és leformázom (igen,tudom mi a formázás),a gép sikeresen végrehajtja.Ki is írja,hogy a teljes G: meghajtó (telefon SD-kártyája) szabad.Nem lehet, hogy a memóriakártya hibás?
Leválasztom,majd újra csatlakoztatom a gépre.A fájlok ugyanúgy,ugyanott,mint a formázás előtt.Gáz van..
djlacee írta:Ha esetleg kidobnád, én megadom privátban a címemet, ahova elküldhetedMelyik lepattanó darabját küldjem?