RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11453  Szerző: Galaxy

RXon írta:Mily' josagosak...
teher alatt nő a pálma, mivel olvassák a fórumot, ezért ha itt folyamatosan duruzsolunk, és kijavítandó hibákat írunk, esetleges megoldási javaslattal, kultúrált hangnemben, akkor előbb-utóbb valami történni fog. (remélhetőleg...)
 #11452  Szerző: RXon

Mily' josagosak...
 #11450  Szerző: djlacee

Mit láttok fent az explorer vagy firefox "felső sávján"? Rise FM 88,1.
Most már beírták hogy Balaton FM 98.9 :lol:
 #11427  Szerző: Galaxy

MikySoft írta:Bár nem tudom, hogy szól a budapesti 88.1, de szerintem az a preset van rajt, ami a balatonin induláskor.
Magas kevés, basszus túlnyomott. Undorító. Mára a 98.9 teljesen jó lett. Szerintem.
A mélyek rendben vannak, egy picit sok, de ez egyéni kérdés, azóta állítottak rajta sztem, de majd mingyá belehallgatok megint. A közép hááát., a magasok és a középmagasok nagyon reszelősek, torznak hat az egész miatta. nagyon kellemetlen a hanghatása így. Sztem tuti nem az a preset van rajta. Egy gyári alapból indulhattak itt is ki, és azt kezdték piszkálni gondolom én. nem tudom ám, hogy hogy van összerakta a cucc, és milyen a modulációs vonal, de ha tök véletlenül omnia típusú feketekávét fogyasztanak az urak, és a rajta levő livewire port tök véletlenül szabad, és tök véletlenül ip alapú a modvonal, és tök véletlenül akad egykét utp kábel meg router a telephelyeken, és ez netán össze is van dugva meg fel is van konfigurálva, akkor a feketekávék távoli konfigurálása prímán megoldott, ergo, a balatoni preset 5 másodperc alatt átkerülhet a pesti feketekávéra, és meg van oldva a probléma. természetesen nem csak kávé típusú rpcesszoral megy ez, hanem O. viktor típusúval is, meg áxel fóóóóli nyomozó is tud ilyet, meg még sokan mások... de mivel az általam vázolt szituáció utópisztikus jelenetet ábrázol, így ezen feltételek megléte pusztán a véletlen műve, és kb minden tizedik mars föld vénusz plútó együttálláskor jönnek létre, így a legegyszerűbb, ha a technikus urakra bízzuk ezen preset megalkotását, és áttérünk a sztrím hallgatására, melyet kedvünkre processzálhatunk, és nem annyira erotikus* a hangja, mint az éternek...

*erotikus a hangja: b@ssza a fülem

ja, hatalmas plusz a risefmnek hogy a világit végre kibaszták a picsába, ezt halál komolyan mondom. sose nézek tv-t, és nem hallottam még a rádióban sem ezt a timo gyereket, de láttatlanban ki merem jelenteni, hogy a világinál csak jobb lehet. én azt tartom, hogy nem az számít mekkora neve van valakinek, vagy mekkora protekciója, sokkal inkább hogy mire képes, amikor belökik a stúdióba, rázárják az ajtót, és az interkomon keresztül közlik vele, hogy lehet kezdeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #11424  Szerző: Flash

mg írta:három streamen megy most nekik ugyanaz, a nagy büdös pesti semmi
komolyanbasszus, ott lapul nálunk egy csomó selejt irodai gép, mindjárt annyira felidegelem magam, hogy holnap egyikbe beletoszok egy hangkártyát és feladom postán, hogy egyik helyére legalább tudják nyomni a balatonit :D raknék mellé egy jack-rca kábelt is, hogy még jobban égjenek :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
 #11423  Szerző: rsite1

Nem olyan rossz az a Timo. Nem egy őstehetség, de majd belejön.
 #11421  Szerző: rsite1

Bár nem tudom, hogy szól a budapesti 88.1, de szerintem az a preset van rajt, ami a balatonin induláskor.
Magas kevés, basszus túlnyomott. Undorító. Mára a 98.9 teljesen jó lett. Szerintem.
 #11416  Szerző: RXon

Pozitiv még az is,hogy küldtek smst,meg emailt.:D
 #11415  Szerző: Galaxy

Igen, követem Attis példáját, előbb a pozitív kritika csak hogy az is legyen:
- lám, megtanultak az urak írni, alkalmazzák az írásjeleket, és kikerült a balatoni freki is. szuper. így talán nem lesz félreértés...

negatív kritika:
- ez komoly hogy kajak letagadták azt a sztrímet, amit a ferkó segítő szándékkal tök ingyen sztrímelt nekik? asszem akkor mingyá olvasgatok egy kis risefm fórumot. nem tudom hogy hova tudnak még süllyedni, de sztem még nem vagyunk a lejtő alján. hihetetlen ez a társaság... de ha ennyit érnek, akkor nem is érdemlik meg... lehet ám hogy gáz bevallani, hogy egy tök idegen ember segítségére "szorulnak" de lehetne ezt a témát úgy is kezelni, hogy a reakció ne váltson ki közfelháborodást...
- az meg hogy egy hipermodern stúdióban nem tudják, vagy nem akarják megoldani azt hogy legyen egy balatoni, meg egy pesti sztrím, az meg egyszerűen no comment... de tényleg...

külön kiemelt:
- az éter ugyanolyan szar mint volt. talán kevesebb a mély már picit, de ugyanúgy "reszelnek" a magasok, kemény az egész, iszonyatosan borzalmas ahogy azt a szegény processzort munkára késztetitek... de hallottam, hogy volt ma valami ténykedés vele... hogy ne csak fikázzam az egészet, én személy szerint a presence (vagy high mid, mittomén hogy van benne elnevezve) és a hi band beállításait venném célba. sok okosság van abban a processzorban, akármilyen típus is az, érdemes nézegetni...
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 470