Gyurii írta:DIGI-n már este minden jó volt, adás rendesen megy.az valami más lesz, vagy nem tudom, hogy lehet digit műholdas adást kalózkodni :p
Gyurii írta:DIGI-n már este minden jó volt, adás rendesen megy.az valami más lesz, vagy nem tudom, hogy lehet digit műholdas adást kalózkodni :p
jeek írta:Pr telecom digitális kábelről már ki is vették az ERT World csatornát.DIGI-n már este minden jó volt, adás rendesen megy.
jeek írta:Telkiben már tavaly óta a Net-TV a szolgáltató.Papíron a Net TV a szolgáltató, de a telefonos ügyfélszolgálatot a PR adja, illetve személyes ügyfélszolgálatnak is a Budakeszi, Szüret utca 4. van megadva, ami a PR ügyfélszolgálata. Problémával a PR-hez kell fordulni és ők továbbítják a Net TV felé.
Igaz a Pr telecom fejállomásától vételezik optikán a csatornákat, de a helyi hálózatkarbantartás, árazás, csomagok kialakitása a Net-TV hatásköre. A Pr pest megyei fejállomásán tegnap egyébként nem volt leállás, ugyhogy ez Net-TV-s hiba volt.
jeek írta:Telkiben már tavaly óta a Net-TV a szolgáltató.Igen, csakugyan Net-TV- nk van. Már felhívtam őket, azt mondták, hogy áramkimaradás volt a szerverükön.
Igaz a Pr telecom fejállomásától vételezik optikán a csatornákat, de a helyi hálózatkarbantartás, árazás, csomagok kialakitása a Net-TV hatásköre. A Pr pest megyei fejállomásán tegnap egyébként nem volt leállás, ugyhogy ez Net-TV-s hiba volt.
jeek írta:Hol nézted? Melyik településen? Analóg vagy digitális? SD vagy HD? Csak az m1 állt le vagy minden?Én Telkiben néztm, analógon, nem hd és minden csatorna leállt. Aztán úgydöntöttünk a családdal, hogy átváltunk valami műholdas és hd adásra, ha már úgyis hd tévénk van..
Én tegnap este néztem Sátoraljaújhelyen Pr telecomon és analógon, digitálison sem volt gond, sőt néha még az ORF eins-ra is átkapcsoltam, az is rendben ment.