RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#115617  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Telkiben már tavaly óta a Net-TV a szolgáltató.
Igaz a Pr telecom fejállomásától vételezik optikán a csatornákat, de a helyi hálózatkarbantartás, árazás, csomagok kialakitása a Net-TV hatásköre. A Pr pest megyei fejállomásán tegnap egyébként nem volt leállás, ugyhogy ez Net-TV-s hiba volt.
Papíron a Net TV a szolgáltató, de a telefonos ügyfélszolgálatot a PR adja, illetve személyes ügyfélszolgálatnak is a Budakeszi, Szüret utca 4. van megadva, ami a PR ügyfélszolgálata. Problémával a PR-hez kell fordulni és ők továbbítják a Net TV felé.
 #115616  Szerző: bertokattila

jeek írta:Telkiben már tavaly óta a Net-TV a szolgáltató.
Igaz a Pr telecom fejállomásától vételezik optikán a csatornákat, de a helyi hálózatkarbantartás, árazás, csomagok kialakitása a Net-TV hatásköre. A Pr pest megyei fejállomásán tegnap egyébként nem volt leállás, ugyhogy ez Net-TV-s hiba volt.
Igen, csakugyan Net-TV- nk van. Már felhívtam őket, azt mondták, hogy áramkimaradás volt a szerverükön.
 #115615  Szerző: tomee87

Telkiben már tavaly óta a Net-TV a szolgáltató.
 #115614  Szerző: djlacee

Miért van ilyen déjá vu érzésem?
 #115613  Szerző: bertokattila

jeek írta:Hol nézted? Melyik településen? Analóg vagy digitális? SD vagy HD? Csak az m1 állt le vagy minden?

Én tegnap este néztem Sátoraljaújhelyen Pr telecomon és analógon, digitálison sem volt gond, sőt néha még az ORF eins-ra is átkapcsoltam, az is rendben ment.
Én Telkiben néztm, analógon, nem hd és minden csatorna leállt. Aztán úgydöntöttünk a családdal, hogy átváltunk valami műholdas és hd adásra, ha már úgyis hd tévénk van..
Az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a műholdasnál nem szokott -e ilyen kimaradás lenni?
 #115605  Szerző: tomee87

Hol nézted? Melyik településen? Analóg vagy digitális? SD vagy HD? Csak az m1 állt le vagy minden?

Én tegnap este néztem Sátoraljaújhelyen Pr telecomon és analógon, digitálison sem volt gond, sőt néha még az ORF eins-ra is átkapcsoltam, az is rendben ment.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 129