RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#116378  Szerző: Snake

Csak hogy bonyolítsam a vitát a Q semmilyen szolgáltatásért nem fizetett :D legalábbis egyes híresztelések ezt tükrözik. /villany/telephely/stb./ ha nekem tartoznának én sem adnám ki a berendezést.
 #116377  Szerző: mimi

Édesmindegy, hogy mennyien hallgatják, övék a frekvencia és a Face-nek nincs joga önbíráskodva átkapcsolgatni az adót, konkrétan bűncselekményt követnek el, ha nincs érvényes megállapodás. Nem a Q az, aminek az engedélyét vissza kell vonni, azt meg, hogy miért van frekvenciája, ugyan ne kérjétek már rajtuk számon, panaszkodjatok a Médiatanácsnál, hogy miért van üresen rengeteg másik freki.
 #116370  Szerző: asr27

A fenéért erőltetnek egy olyan rádiót, amit a kutya sem hallgat, adták volna el a Q-t a p.ba! Úgy csinálnak, mint ha olyan hallgatott rádió lenne. :gülü2:
 #116369  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:
Csongii írta:
királyrák írta:Viszont ezek után biztosra veszem, hogy lesz párhuzamos adás, legalább esténként.
Dehogy mennyire seggbe fogják őket rugdosni ezért... :troll:
majd visszavonják a Q engedélyét, a frekit meg kiírják közösségire :gülü2: vagy most is közösségi?
Most is közösségi, de még így is döglődik a Q (tudtommal), ha kereskedelmi lenne, rég becsődölt volna... Kutya se hallgatja, amin nem is csodálkozom, de ez már egy másik történet...
 #116368  Szerző: noartist

Este 8-kor valaki figyelje már a 99.5-öt,szerdán meg főleg.Sztereó adásra felkészülni,Hölgyeim és Uraim. :megusta:
 #116367  Szerző: djlacee

Csongii írta:
királyrák írta:Viszont ezek után biztosra veszem, hogy lesz párhuzamos adás, legalább esténként.
majd visszavonják a Q engedélyét, a frekit meg kiírják közösségire :gülü2: vagy most is közösségi?
 #116366  Szerző: Csongii

#116365  Szerző: királyrák

Jani98 írta:Várjunk.Egy röpke kérdés:Most a cuccokat is vinnék a másik helyre,csak a Face nem adja?
Vagy az adó is új lesz a telephellyel együtt,és a Face még mindig használni tudja a régit?
PontFM-RiseFM csata csak nekem ugrott most be erről? :oops:
Kurva jó történet (elnézést).
Volt ugye a Face-Q megállapodás, aminek márciusban lett vége és az volt az értelme, hogy a Q átadja az esti műsorsávot a Facenek, sugárzási költségek fejében. Ezt márciusban felmondták és a Face azóta önkényesen kapcsolgatja be magát a esténként.

Vadas Tamás a Q tulaja ezért adóáthelyezést kért, amit meg is kapott az NMHH-tól, ezt be is jelentették a Fiala műsorban. Erre ma reggel ismét volt bejelentkezés, ami szerint a Face levelet írt a Q-nak, hogy nem adják ki a Q tulajdonában lévő adóberendezést a Citadelláról, mert "a Q nem fizetett műsorkészítési díjat" az esti Face-es produkciókért, pedig "abban szóban megállapodtak". Nem kell jogásznak lenni ahhoz, hogy ez mennyire nem áll meg semmilyen bíróság előtt.

A Q-nak van egy tartalék adója, azzal fog adni a Sashegyről, kisebb teljesítménnyel.

Látszólag a Face elmegy a falig, csak azt nem tudom mire várnak (másik frekire?)

Annyiban durvább, mint a PontFM-RiseFM, hogy itt a Face (ha Vadasnak hinni lehet) meg sem állapodott a Q-val arról, hogy adni fog este 8 és reggel 7 között (március 7 (?) óta biztosan nem), csak önkényesen kapcsolgat, mert náluk az adótorony kulcsa. Mintha én átkapcsolnám a Kossuth Rádiót esténként, mert olyan kedvem van, hogy Esti Krónika helyett hallgasson inkább mindenki engem.

Viszont ezek után biztosra veszem, hogy lesz párhuzamos adás, legalább esténként.
 #116364  Szerző: Chucky

Jani98 írta: A Face mivel nyomná a Citadelláról? :roll:
Azzal, amit nem akarnak visszaadni a Q-nak.
 #116363  Szerző: noartist

Chucky írta:
Jani98 írta:Várjunk.Egy röpke kérdés:Most a cuccokat is vinnék a másik helyre,csak a Face nem adja?
Igen, vinnék az adót is, mert a Q tulajdona.
Azt mondta a tulaj, ha mégsem adják át az adót, arra az esetre van egy tartalék adójuk, de az csak 0.5 KW-ot tud majd adni. A mostani tudná az engedélyezett max 0.75 KW-ot a Sas hegyről.

Ha most sss van a frekin és nem csönd, akkor nagy valószínűséggel átadták a cuccost.

Érdekes lesz, ha mégsem adják át és majd a Face is nyomja a Citadelláról. Nemtom mit kabaréznak és miért nem fogják fel, hogy jelenleg nincs frekijük.
Majd bérelnek a Máriától :troll:
A Face mivel nyomná a Citadelláról? :roll:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50