Jani98 írta:Várjunk.Egy röpke kérdés:Most a cuccokat is vinnék a másik helyre,csak a Face nem adja?
Vagy az adó is új lesz a telephellyel együtt,és a Face még mindig használni tudja a régit?
PontFM-RiseFM csata csak nekem ugrott most be erről? 
Kurva jó történet (elnézést).
Volt ugye a Face-Q megállapodás, aminek márciusban lett vége és az volt az értelme, hogy a Q átadja az esti műsorsávot a Facenek, sugárzási költségek fejében. Ezt márciusban felmondták és a Face azóta önkényesen kapcsolgatja be magát a esténként.
Vadas Tamás a Q tulaja ezért adóáthelyezést kért, amit meg is kapott az NMHH-tól, ezt be is jelentették a Fiala műsorban. Erre ma reggel ismét volt bejelentkezés, ami szerint a Face levelet írt a Q-nak, hogy nem adják ki a Q tulajdonában lévő adóberendezést a Citadelláról, mert "a Q nem fizetett műsorkészítési díjat" az esti Face-es produkciókért, pedig "abban szóban megállapodtak". Nem kell jogásznak lenni ahhoz, hogy ez mennyire nem áll meg semmilyen bíróság előtt.
A Q-nak van egy tartalék adója, azzal fog adni a Sashegyről, kisebb teljesítménnyel.
Látszólag a Face elmegy a falig, csak azt nem tudom mire várnak (másik frekire?)
Annyiban durvább, mint a PontFM-RiseFM, hogy itt a Face (ha Vadasnak hinni lehet) meg sem állapodott a Q-val arról, hogy adni fog este 8 és reggel 7 között (március 7 (?) óta biztosan nem), csak önkényesen kapcsolgat, mert náluk az adótorony kulcsa. Mintha én átkapcsolnám a Kossuth Rádiót esténként, mert olyan kedvem van, hogy Esti Krónika helyett hallgasson inkább mindenki engem.
Viszont ezek után biztosra veszem, hogy lesz párhuzamos adás, legalább esténként.