RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#116806  Szerző: asimov

A dolgok másik fele, amolyan fideszes módra lemaradt:
- sokan szabadságot vettek ki azért, hogy részt vehessenek a rendezvényen
- sokan elővételben vettek jegyet,
- jóval a tervezett időtartam előtt lezártak a rendezvényt, éppen az árvizhelyzet miatt.

Most a Orbánról: miért kapott katasztrófavédelmis polót? Csak egy PR fotó erejéig???
Én ötödmagammal egy OKF-el szerződőtt (minősítő vizsgákon kellett megfelelni!) civil mentőcsoport (kommunikáció biztosítása) tagja vagyok. Évente kétszer kitelepülünk gyakorlatozni, hol prérire, hol város környezetbe. Egyébként, ha hívnak, megyünk.
Alapfelszerelést (VV kesztyű, bőrkesztyű, esőkabát, elemlámpa, hőtakaró, síp, stb) kaptunk, de OKF-es pólót nem.
Persze, nekünk nem is kellenek a PR fotók.
mimi írta:erősen offos téma, de az is az árvízhelyzetről szólt, mégpedig hogy az a szentségtelen aljas népirtó libagyilkos g.ci, az, hogy az úristen nem fojtja meg helyből, hogy mér törnek ilyenek a népünkre :shoot: :down: :punch: :hit: :fuckyou: , na, szóval ezek nem átallottak valami pártrendezvényüket megtartani, miközben meg árad a Duna. nemhogy ott videóztatnák magukat a gáton.
 #116804  Szerző: mimi

Attis írta:Az Esti Krónikánál akadtam ki. A 20 perces műsoridő 19 percét az árvízhelyzet töltötte ki. Egyetlen hír volt, ami nem az árvízről szólt, A Civil Összefogás Fóruma ( :lol: ) valamiért nagyon megharagudott Bajnaira. Persze ennek az Árvíz FM-en is mennie kellett.
erősen offos téma, de az is az árvízhelyzetről szólt, mégpedig hogy az a szentségtelen aljas népirtó libagyilkos g.ci, az, hogy az úristen nem fojtja meg helyből, hogy mér törnek ilyenek a népünkre :shoot: :down: :punch: :hit: :fuckyou: , na, szóval ezek nem átallottak valami pártrendezvényüket megtartani, miközben meg árad a Duna. nemhogy ott videóztatnák magukat a gáton.
 #116803  Szerző: mimi

donder írta:Jde azért az már nonszensz hogy milyen számot lenem adnak SZÜKSÉGHELYZETBEN indított ideiglenes rádióban amit azért hoztak létre hogy némivel könnyebbé tegye a !!!NON-STOP!!! híráramlást és a segítsen az ott dolgozókon... :ayfkm:
jó, zenéből a natural disasternél rezgett a léc, a többibe vicc szintjén lehet belekötni. összességében időkitöltőnek megfelel, a petőfi kínálatából átemelt tinglitangli.
nálam az irodalomtörténeti blokkal húzták ki a gyufát, amikor szabó gyula olvasta fel, hogy mit hogy sodort el százötven éve az árvíz és hányan fulladtak meg. szerintem minimális empátiával és intelligenciával belátható lenne, hogy ennek nincs helye.
 #116800  Szerző: Attis

molnarb írta:Az előbb ment egy bejátszás, ahol a Orbán Viktor magyarázta a jelenlegi állapotot, majd lekonf. "Orbán Viktor miniszterelnököt hallották, aki személyesen irányítja a munkálatokat."

Nah, nekem ez a bajom az egésszel. :(
Az Esti Krónikánál akadtam ki. A 20 perces műsoridő 19 percét az árvízhelyzet töltötte ki. Egyetlen hír volt, ami nem az árvízről szólt, A Civil Összefogás Fóruma ( :lol: ) valamiért nagyon megharagudott Bajnaira. Persze ennek az Árvíz FM-en is mennie kellett.
 #116798  Szerző: mihalylovics

mimi írta:
egon2 írta:A nemzetiségi műsorok középhullámon sugároznak,középhullámon kevesen hallgatnak rádiót.A Bartók rádióból lehetett volna a rendkívüli dunai árvízre való tekintettel Árviz FM-et csinálni,erre a pár hétre.Tán a komolyzenéért rajongók tábora se haragudott volna meg!
Ha jól sejtem, a Kossuth Rádió elsődleges feladata a tájékoztatás, különösen veszélyhelyzetben. Azért tartjuk fenn. Sőt, bármennyire fájó, két megawattos adója se feltétlenül azért van, hogy Erdélyben szépen lehessen hallani a szentmisét a Bazilikából, hanem azért, hogy szükség esetén mindenképpen el lehessen érni. Úgyhogy szerintem senki nem sértődne meg, ha ezekben a napokban kicsit kevesebbet foglalkoznának a társasházi problémákkal, a tudomány érdekességeivel, az ünnepi könyvhéttel és a református hitélettel, sőt, a kabaré és a rádiószínház rajongói is túlélnének valahogyan, ha a Kossuth ellátná feladatát és nem új csatornát kéne bejáratni.
Mondjuk különösen a márciusi havazás óta már nem vagyok ilyen hülye, de régebben valahogy alapnak tűnt, hogy ha árvíz, légitámadás, ufóinvázió, háromfejű lápi szörny eljövetele van, akkor a Kossuthra kapcsolok információért. Régebben a polgári védelemnél ügyeletben kötelező is volt szólnia a Kossuthnak, ha jól tudom.
Egyet értek, én is hasonló cipőben jártam, pár évvel ezelőttig, amikor történt valami (már nem emlékszem, mi volt, asszem talán a kolontári vörösiszap-katasztrófa?), de azt viszont sosem felejtem el, Pestről jöttem haza vonattal az esti órákban, napközben nem tudtam hallgatni semmit, de hajtott a kíváncsiság, mégis mi történt. Na, itt jöttek a gondok: én is gondoltam, hogy a Kossuthon biztos erről van szó, oda is hangoltam a telefonommal. Erre mit hallottam? A szokásos esti csemetebutító "családi sávot". Úgy bepipultam, egyből át is tekertem az Infóra. Ott szerencsére egyből mindent megtudtam, pedig pesti adó, mégis rendesen folyt a tájékoztatás. Mint ahogy ennek tényleg lenni kell. Ekkor nálam a Kossuth korábbi szerepét átvette az Infó, ami azóta is tart.
Mellesleg arra én is kíváncsi leszek, mi lesz az ex-Sláger frekvenciák sorsa 30 nap múlva, remélem, nem a közmédia veszi át, bár én már semmin se csodálkozom...
 #116797  Szerző: kukac

djlacee írta:
mimi írta:meg olyan szám is volt, hogy natural disaster. azköszi.
:lol: ez súlyos
én hallottam a compact disco - feel the rain-t is :)
 #116796  Szerző: donder

Jó azért mondanak dolgokat sőt hasznosakat is, de azért az már nonszensz hogy milyen számot lenem adnak SZÜKSÉGHELYZETBEN indított ideiglenes rádióban amit azért hoztak létre hogy némivel könnyebbé tegye a !!!NON-STOP!!! híráramlást és a segítsen az ott dolgozókon... :ayfkm:

Mindenesetre (ha a programot nem is) de a frekvenciákat jó volt újra hallani...
(legalább volt valami "helyi" a 94,4-99,7 között)
 #116795  Szerző: djlacee

mimi írta:meg olyan szám is volt, hogy natural disaster. azköszi.
:lol: ez súlyos
 #116794  Szerző: mimi

meg olyan szám is volt, hogy natural disaster. azköszi.
 #116793  Szerző: IstvánB

Reggel hallgattam. Mikor a bejelentett áradás után megszólalt Hurts - Miracle dala felröhögtem. Igen egy csoda kéne ide.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21