A dolgok másik fele, amolyan fideszes módra lemaradt:
- sokan szabadságot vettek ki azért, hogy részt vehessenek a rendezvényen
- sokan elővételben vettek jegyet,
- jóval a tervezett időtartam előtt lezártak a rendezvényt, éppen az árvizhelyzet miatt.
Most a Orbánról: miért kapott katasztrófavédelmis polót? Csak egy PR fotó erejéig???
Én ötödmagammal egy OKF-el szerződőtt (minősítő vizsgákon kellett megfelelni!) civil mentőcsoport (kommunikáció biztosítása) tagja vagyok. Évente kétszer kitelepülünk gyakorlatozni, hol prérire, hol város környezetbe. Egyébként, ha hívnak, megyünk.
Alapfelszerelést (VV kesztyű, bőrkesztyű, esőkabát, elemlámpa, hőtakaró, síp, stb) kaptunk, de OKF-es pólót nem.
Persze, nekünk nem is kellenek a PR fotók.
- sokan szabadságot vettek ki azért, hogy részt vehessenek a rendezvényen
- sokan elővételben vettek jegyet,
- jóval a tervezett időtartam előtt lezártak a rendezvényt, éppen az árvizhelyzet miatt.
Most a Orbánról: miért kapott katasztrófavédelmis polót? Csak egy PR fotó erejéig???
Én ötödmagammal egy OKF-el szerződőtt (minősítő vizsgákon kellett megfelelni!) civil mentőcsoport (kommunikáció biztosítása) tagja vagyok. Évente kétszer kitelepülünk gyakorlatozni, hol prérire, hol város környezetbe. Egyébként, ha hívnak, megyünk.
Alapfelszerelést (VV kesztyű, bőrkesztyű, esőkabát, elemlámpa, hőtakaró, síp, stb) kaptunk, de OKF-es pólót nem.
Persze, nekünk nem is kellenek a PR fotók.
mimi írta:erősen offos téma, de az is az árvízhelyzetről szólt, mégpedig hogy az a szentségtelen aljas népirtó libagyilkos g.ci, az, hogy az úristen nem fojtja meg helyből, hogy mér törnek ilyenek a népünkre![]()
![]()
![]()
![]()
, na, szóval ezek nem átallottak valami pártrendezvényüket megtartani, miközben meg árad a Duna. nemhogy ott videóztatnák magukat a gáton.
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT