samsung írta:Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5Terjedéskor vagy alapból? Akkor nálunk azért nem fogható, mert nem arra van az antenna irányítva, vagy laposban vagyunk...

samsung írta:Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5Terjedéskor vagy alapból? Akkor nálunk azért nem fogható, mert nem arra van az antenna irányítva, vagy laposban vagyunk...
Dawe1797 írta:És egyre rosszabb.Szelerailway írta:Valamit megint variálhattak mostaniban a hangzáson. Csak nekem tűnik kissé, torznak, dörmögősnek az adás? Főleg a prózánál észlelhetőbb. Más is észleli?Ja, nekem is torzít, főleg a dumánál. Már megijedtem hogy a rádióm rossz, de akkor mégsem
Szelerailway írta:Valamit megint variálhattak mostaniban a hangzáson. Csak nekem tűnik kissé, torznak, dörmögősnek az adás? Főleg a prózánál észlelhetőbb. Más is észleli?Ja, nekem is torzít, főleg a dumánál. Már megijedtem hogy a rádióm rossz, de akkor mégsem
Dawe1797 írta:Valaki tudja, milyen programról játsszák a zenéket?szerintem zenon.