RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#117312  Szerző: Gyurii

samsung írta:Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5
Terjedéskor vagy alapból? Akkor nálunk azért nem fogható, mert nem arra van az antenna irányítva, vagy laposban vagyunk... :gülü2:
 #117309  Szerző: samsung

Én még Balatonlellén is simán tudtam fogni... aranyat ér ez a 89.5
 #117308  Szerző: origo20

Itt igyis nagyon lenyomja a 89.4 Petőfi
 #117298  Szerző: djlacee

Terjedés van, Sopronban RDS-el jön most
 #117296  Szerző: BroCreSt

Picit meglepődtem ma! :S

Mentem pécsre, barcsról, és daránytól már lehetett fogni, egész hallgatható minőségben, ráadásul még Nokia telefonon is.
Mondjuk picit bezavart a barcsi kossuth frekvencia, ezért alapból ugye barcson felejtős is.

Akkor ennyire felerősítették a jelet, hogy több mint 200 km-re is hallható?
 #117179  Szerző: Szelerailway

Dawe1797 írta:
Szelerailway írta:Valamit megint variálhattak mostaniban a hangzáson. Csak nekem tűnik kissé, torznak, dörmögősnek az adás? Főleg a prózánál észlelhetőbb. Más is észleli?
Ja, nekem is torzít, főleg a dumánál. Már megijedtem hogy a rádióm rossz, de akkor mégsem :)
És egyre rosszabb.
 #117090  Szerző: Dawe1797

Szelerailway írta:Valamit megint variálhattak mostaniban a hangzáson. Csak nekem tűnik kissé, torznak, dörmögősnek az adás? Főleg a prózánál észlelhetőbb. Más is észleli?
Ja, nekem is torzít, főleg a dumánál. Már megijedtem hogy a rádióm rossz, de akkor mégsem :)
 #117079  Szerző: Szelerailway

Valamit megint variálhattak mostaniban a hangzáson. Csak nekem tűnik kissé, torznak, dörmögősnek az adás? Főleg a prózánál észlelhetőbb. Más is észleli?
 #116994  Szerző: kukac

Dawe1797 írta:Valaki tudja, milyen programról játsszák a zenéket?
szerintem zenon.
  • 1
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 565