Én meg arra lennék kíváncsi, mikor érik el az említett közösségi (!) rádiók az ország 50 százalékát elérő terjeszkedési stoppot, ugyanis tudtommal közösségi rádiók nem léphetik ezt túl, mert nem működhetnek országosan. Vagy ez már nem él?
Ivoa írta:Kaposvár 97,5-re pályázók:A Kapos-t én sem értem, hiszen teljesen kereskedelmi beállítottságúak. A 102,6 Kaposváron nagy valószínűséggel Kat. Rádió lesz.
- Lánchíd, Mária, és (tada.wav): a Kapos Rádió. Ezekből szerintem borítékolható a nyertes (nem értem, miért próbálkozik a Kapos, ha a szöveg- és hírarányt értékelik).
Barcs 102,7-re (kereskedelmi) senki (!) sem pályázott. Na majd erre fel kijelentik, hogy nincs igény a kereskedelmi adókra ekkora városokban, és gyorsan kiírják közösségire. Kaposvárról pedig vb-vel nyerhet akár a Katrádió (102,6), akár a Lánchíd (97,5).
Ivoa írta: Szombathely 97,1 is így járt.Na ja, így legalább itt Rádió 1 Pécs lesz és nem valami vallásos rádió.
Örüljünk annak, hogy legalább az egy szem Mohács 93,8 kereskedelmi marad.
Csongii írta:Szombathely 97,1 is így járt.Ivoa írta:Tatabánya mondjuk vicc, hogy gond nélkül több mint 12 évig működött kereskedelmiként, erre fogták és átdobták közösséginek.djlacee írta:A rosseb egye már meg, ne jósolj ilyen szörnyűségeketSzeged 100,2; Debrecen 92,3; Tatabánya 107,0; Veszprém 94,6 - fejből négy darab, ami ugyanezt az utat járta be...
Én amúgy azt se értem, hogy Szigetvár miért lett közösségi, ezek után ugyanis fura, hogy minket meghagytak kereskedelminek és így a Rádió1 beslisszolhat. Mondjuk nem bánom egyáltalán, inkább R1 éjjel-nappal, mint Láncos vagy Mariska Rádió.
Ivoa írta:Tatabánya mondjuk vicc, hogy gond nélkül több mint 12 évig működött kereskedelmiként, erre fogták és átdobták közösséginek.djlacee írta:A rosseb egye már meg, ne jósolj ilyen szörnyűségeketSzeged 100,2; Debrecen 92,3; Tatabánya 107,0; Veszprém 94,6 - fejből négy darab, ami ugyanezt az utat járta be...
djlacee írta:A rosseb egye már meg, ne jósolj ilyen szörnyűségeketSzeged 100,2; Debrecen 92,3; Tatabánya 107,0; Veszprém 94,6 - fejből négy darab, ami ugyanezt az utat járta be...