RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#117733  Szerző: mihalylovics

Én meg arra lennék kíváncsi, mikor érik el az említett közösségi (!) rádiók az ország 50 százalékát elérő terjeszkedési stoppot, ugyanis tudtommal közösségi rádiók nem léphetik ezt túl, mert nem működhetnek országosan. Vagy ez már nem él?
 #117732  Szerző: csokie

Én már csak azt "várom", hogy mikor lesz Pesten pl a 96.4-en Európa rádió, 95.8-on Szent István Rádió stb csak hogy Pest is korrekt legyen ilyen szempontból...
 #117709  Szerző: hori

Ivoa írta:Kaposvár 97,5-re pályázók:
- Lánchíd, Mária, és (tada.wav): a Kapos Rádió. Ezekből szerintem borítékolható a nyertes (nem értem, miért próbálkozik a Kapos, ha a szöveg- és hírarányt értékelik).
Barcs 102,7-re (kereskedelmi) senki (!) sem pályázott. Na majd erre fel kijelentik, hogy nincs igény a kereskedelmi adókra ekkora városokban, és gyorsan kiírják közösségire. Kaposvárról pedig vb-vel nyerhet akár a Katrádió (102,6), akár a Lánchíd (97,5).
A Kapos-t én sem értem, hiszen teljesen kereskedelmi beállítottságúak. A 102,6 Kaposváron nagy valószínűséggel Kat. Rádió lesz.
 #117684  Szerző: Csongii

Ivoa írta: Szombathely 97,1 is így járt.
Örüljünk annak, hogy legalább az egy szem Mohács 93,8 kereskedelmi marad.
Na ja, így legalább itt Rádió 1 Pécs lesz és nem valami vallásos rádió. :)
 #117679  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Ivoa írta:
djlacee írta:A rosseb egye már meg, ne jósolj ilyen szörnyűségeket :hit:
Szeged 100,2; Debrecen 92,3; Tatabánya 107,0; Veszprém 94,6 - fejből négy darab, ami ugyanezt az utat járta be...
Tatabánya mondjuk vicc, hogy gond nélkül több mint 12 évig működött kereskedelmiként, erre fogták és átdobták közösséginek.

Én amúgy azt se értem, hogy Szigetvár miért lett közösségi, ezek után ugyanis fura, hogy minket meghagytak kereskedelminek és így a Rádió1 beslisszolhat. Mondjuk nem bánom egyáltalán, inkább R1 éjjel-nappal, mint Láncos vagy Mariska Rádió.
Szombathely 97,1 is így járt.
Örüljünk annak, hogy legalább az egy szem Mohács 93,8 kereskedelmi marad.
 #117633  Szerző: Csongii

Ivoa írta:
Szeged 100,2; Debrecen 92,3; Tatabánya 107,0; Veszprém 94,6 - fejből négy darab, ami ugyanezt az utat járta be...
Tatabánya mondjuk vicc, hogy gond nélkül több mint 12 évig működött kereskedelmiként, erre fogták és átdobták közösséginek.

Én amúgy azt se értem, hogy Szigetvár miért lett közösségi, ezek után ugyanis fura, hogy minket meghagytak kereskedelminek és így a Rádió1 beslisszolhat. Mondjuk nem bánom egyáltalán, inkább R1 éjjel-nappal, mint Láncos vagy Mariska Rádió.
 #117627  Szerző: asr27

Csoda, hogy alig van már pályázó kereskedelmi frekikre? Nem, nem csoda!
Ilyen árak és követelések mellet rohadtul nem csoda! Nem azt nézik a k***szott médiatanácsnál, hogy mire van igény (gondolok itt a zene/szöveg és a magyar zenei arányra) hanem azt, hogy mire lehet kényszeríteni a rádiókat és a hallgatókat! :vomit:
Ha valaki híreket, közéleti műsorokat és egyéb beszélgetést akar hallgatni a rádióban, akkor az keres majd olyan adót! Ne a zenei rádiókat kényszerítsék a dumálásra!
El kellene törölni az egész médiatörvényt és újra kellene gondolni az egészet! :ayfkm:
Szépen lerombolta a médiatanács a magyarországi kereskedelmi rádiózást!
 #117624  Szerző: Ivoa

#117622  Szerző: djlacee

A rosseb egye már meg, ne jósolj ilyen szörnyűségeket :hit:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 107