RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#119349  Szerző: noartist

Köszönöm HumorHerold. :) elég rövid ideig voltak toppon.január végén nagyon jók voltak,de a hajó nagyon gyorsan elsüllyedt az éjszakai frekvencia elvesztése után..
off:a Q-nál biztos többen hallgatták
on
 #119346  Szerző: markfelt

noartist írta:
Chucky írta:Honlap nem túl aktuális! Még mindig az van kint, hogy október 1-tól FM 99,5 :S
Nem tudom, várhatunk-e még valamit, vagy hamarosan OFF. :(
Citadelláról megy még?Nem tudja valaki?
láthatod, majd október 1-től (nem)
 #119345  Szerző: noartist

Chucky írta:Honlap nem túl aktuális! Még mindig az van kint, hogy október 1-tól FM 99,5 :S
Citadelláról megy még?Nem tudja valaki?
 #119344  Szerző: Chucky

Honlap nem túl aktuális! Még mindig az van kint, hogy október 1-tól FM 99,5 :S
 #118611  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta:@adminisztrator: "bed = zeneágy, más néven az "alázene", amit a műsorvezetők alatt hallasz."
- inkább szövegágynak mondanám, hiszen a szöveg alá ágyaz meg egy zenei alappal...
angolul radio bed, vagy music bed.. én meg angol (pontosabban amerikai) forrásokból fejtágítok, majdnem mindig.
eleve, tele van szar fordításokkal, fogalomzavarokkal a hazai rádiós szakma, wamp-ramp kérdéskör, és még sorolhatnám.

van, aki gigamega-szakembernek hívja magát és a mai napig programingnak írja a programmingot, például ettől is a falra mászok.
vagy a menő programigazgató azt nyilatkozta a saját keze által építgetett, már megszűnt rádiójáról, hogy soft ac, közben pedig olyan messze volt attól a formattól mint algyő tel-avivtól.

olyat is hallottam már, hogy a chr az "classic hits radio", de ez már fizikailag fáj.

de a logikád alapján, kicsit kifordítva: zeneágy, értsd, ágy, ami zene és benne fekszik a szöveg.
muhaha, kár erről vitát nyitni.
nézőpont kérdése, egy angol kifejezést magyarba ültetni nem feltétlen tükörfordítással célszerű, ezért nem is fordítja a szakma ezeket a szakkifejezéseket. egyébként én speciel nem szoktam harapni, ha valaki szövegágyat, 'alázenét', gumizenét, loop-ot, groove-ot, vagy akármicsodát mond a bed helyett, a lényeg hogy egyről beszéljünk. a zenei ágy éppúgy érthető, a zeneágy pedig kicsit félrevihet.
 #118609  Szerző: samsung

Megint van Rajta műsorvezetés... Legalábbis most valami csaj van bent...
 #118189  Szerző: samsung

Azért nem gondoltam volna hogy 1 pénzel teli Rádió előbb megszűnik mint a mostani RiseFM ...Bár neten nem nagyon van értelme mikor napi 200-as hallgatottsága van és a Laza rádió is megveri...

És itt az élő példa arra hogy attol még hogy másolsz 1 sikeres rádiót nem fogsz elérni semmit....Mert hiába volt ott Timo,Tompi és hiába voltak a műsorok neve hasonlo mint a Rise-on mégsem lettek sikeresek :)
 #118172  Szerző: markfelt

kukac írta:@adminisztrator: "bed = zeneágy, más néven az "alázene", amit a műsorvezetők alatt hallasz."
- inkább szövegágynak mondanám, hiszen a szöveg alá ágyaz meg egy zenei alappal...
angolul radio bed, vagy music bed.. én meg angol (pontosabban amerikai) forrásokból fejtágítok, majdnem mindig.
eleve, tele van szar fordításokkal, fogalomzavarokkal a hazai rádiós szakma, wamp-ramp kérdéskör, és még sorolhatnám.

van, aki gigamega-szakembernek hívja magát és a mai napig programingnak írja a programmingot, például ettől is a falra mászok.
vagy a menő programigazgató azt nyilatkozta a saját keze által építgetett, már megszűnt rádiójáról, hogy soft ac, közben pedig olyan messze volt attól a formattól mint algyő tel-avivtól.

olyat is hallottam már, hogy a chr az "classic hits radio", de ez már fizikailag fáj.

de a logikád alapján, kicsit kifordítva: zeneágy, értsd, ágy, ami zene és benne fekszik a szöveg.
muhaha, kár erről vitát nyitni.
 #118168  Szerző: kukac

"Chucky
Re: Radio Face
2013.07.03. 08:40
Reggel 6-kor Rúzsa Magdi - Szerelem!"
- ez torolve lett, erre volt a hozzaszolasom.
 #118167  Szerző: kukac

@adminisztrator: "bed = zeneágy, más néven az "alázene", amit a műsorvezetők alatt hallasz."
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 174