molnarb írta:Igen, az is Ozone-os. A leállások nem hirtelen vannak, vagyis hirtelen, de nem szakad, hanem fade-el Oda-Vissza.a barix szokott ilyeneket produkálni, nagyon érzékeny mindenre.. minden zenében akad egyet, ez a nagy átlag. aztán valóban, van, hogy 5 mp-enként, van, hogy 10 percenként.. ma egész nap hallgattam, elég zavaró.
Roger írta:Engem még mindig nagyon idegesít, hogy a 106.5, harmincmásdopercenként k i h a g yNem harmincmásodpercenként szakad, teljesen össze-vissza... van, hogy tényleg sűrűn, 1 percen belül több is, van hogy 10-20 percig semmi gond. Olyan mint amikor online rádiót hallgatok és a winampból elfogy a buffer. Megakad, tölt és megy tovább. Persze ha ez nem sikerül neki, akkor azonnal indul valamilyen emergency anyag, aztán ha visszajön a kapcsolat folytatódik tovább az adás. Elég fura, őszintén érdekelne, hogy ezt mi okozza. Ha neten át megy a moduláció valamilyen streames megoldással, nem hiszem, hogy nem tudnak áldozni egy bérelt vonali internetkapcsolatra. Ha pedig bérelt vonalon megy valamilyen codec, hát ott se stimmel valami akkor az tuti. Mindenesetre a "vészanyag" szinte azonnal indul. Kár, mert amúgy nekem tetszik. Kimondottan jól esett most nyaralás közben az autóban hallgatni menetközben.![]()
![]()
[ Csak-csak beledumálok, de a station voice, pont az Ozone-hoz illik, szal jó választás volt anno...]