RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#119374  Szerző: krisz83

Milyen vicces, hogy a BKK a honlapján, a Facebook-on, meg a megállókban büszkén hirdeti, hogy új buszok vannak a 21/21A-s vonalon. Arról viszont mélyen hallgat, hogy pl a 8-as, 240E-s vonalon emiatt jelentősen csökkent a számuk.
 #118861  Szerző: Szd96

Én is el szoktam lenni Miskolc-Sátoraljaújhely közötti hullámvasúton a retkes bőrüléses kabinos kocsikban 50fokban :troll:
 #118836  Szerző: djlacee

Én elvoltam a Győr-Sopron személyvonatba sorozott, klímás, wifis, konnektoros Schlieren kocsival
 #118817  Szerző: markfelt

írtam ezt örömkönnyek (nem) közepette fehérvár előtt. aztán beszart a klíma és szaunáztunk tovább. próbálta újraindítani a kaller, de nem sikerült.

kelenföldön pedig úgy állt meg a mozdvez, hogy az utolsó kocsi (amiben ültem, az ic kocsi) nem érte még el a peront. de azért az ajtók nyíltak, egy mami meg majdnem leesett.

persze az utasokkal ordibált a kalauz, hogy miért nem mentünk el a következőbe, én meg elküldtem a bús picsába, oda, ahova való. a klímára nem tudott mit mondani.

remélem jeek, mégsem csuktad be a szemed, höhöhö
 #118812  Szerző: markfelt

na, jeek most csukja be a szemét, a többieknek meg egy-két jó szó a mávra:

balatonlelle-budapest táv, a múltkori problémás ic kocsit elküldték javítóba (addig egy vác/szobi vonalas fülkés ic kocsi helyettesítette, az se volt rossz), most visszakerült, patentul ki van takarítva, klíma fullos, wifi routert is kapott.

a vonat többi részéhez képest 2-300 ft a felár, eddig úgy néz ki, megérte.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 219