ja főleg hétvégén durva 21-10 ig gergő van valakit fel kéne venni peti helyett éjszakára is meg reggelre.
noartist írta:Bezzeg a Rise anno külön írt Mák Kata távozásáról,és még sok sikert is kívántak neki az új rádiónál.Ez a korrekt szerintem.Sajnálom, hogy megváltak Iller Bálinttól. Féligmeddig egyet kell értenem Cooky-val abban, hogy ha nem is a legszebb, de az egyik legszebb hangú férfi műsorvezető, akit eddig hallottam. (Mondjuk inkább a női hangok tudnak elvarázsolni
Látszik,hogy tesznek magasról a hallgatókra.Nálam végleg elvágták magukat,messze elkerülöm a 89.5-öt.
noartist írta:Lassan minden valamire való rádiós eltűnik az éterből.Laposodik a színvonal,mindenhol.Majd ha kukázzák a jelenlegi médiatörvényt és a médiatanács jelenlegi formáját.
Mikor lesz ennek vége?
noartist írta:Bezzeg a Rise anno külön írt Mák Kata távozásáról,és még sok sikert is kívántak neki az új rádiónál.Ez a korrekt szerintem.Teljesen egyetértek. Ez is csak 1 agymosoda a sok közül, nyomják le az emberi színvonalat amennyire tudják.
Látszik,hogy tesznek magasról a hallgatókra.Nálam végleg elvágták magukat,messze elkerülöm a 89.5-öt.
adam1400 írta:ma már a képe sincs fenn a honlapon,szemét társaság megint eljátszották h beteg mint fittinél.ez így valóban gáz, és nem korrekt hozzáállás egy rádiótól