RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#119525  Szerző: adam1400

ja főleg hétvégén durva 21-10 ig gergő van valakit fel kéne venni peti helyett éjszakára is meg reggelre.
 #119521  Szerző: noartist

Ha már nincs (k)Iller-lehetne a neve ZeneJuhászok is...
 #119516  Szerző: Zorro90

Pár hete hajnalban hallgattam bele az adásba, és akkor is Juhász Gergő beszélt. A honlapon most néztem, hogy az Éjszakai műszaknál is az ő neve és fotója van feltüntetve, de a hétvégi reggeleken is ő maradt a műsorvezető továbbra is. Ezek és még a Music Killers... nem sok ez egy kicsit?
 #119515  Szerző: Zorro90

noartist írta:Bezzeg a Rise anno külön írt Mák Kata távozásáról,és még sok sikert is kívántak neki az új rádiónál.Ez a korrekt szerintem.
Látszik,hogy tesznek magasról a hallgatókra.Nálam végleg elvágták magukat,messze elkerülöm a 89.5-öt.
Sajnálom, hogy megváltak Iller Bálinttól. Féligmeddig egyet kell értenem Cooky-val abban, hogy ha nem is a legszebb, de az egyik legszebb hangú férfi műsorvezető, akit eddig hallottam. (Mondjuk inkább a női hangok tudnak elvarázsolni :D De azért nem közömbös számomra a megszólaló férfiak orgánuma sem.)

Ezek szerint megint volt annyi bátorság a rádió vezetésében, hogy gyorsan kirúgjanak valakit, de arra már nem futotta, hogy ezt egyenesen kommunikálják a hallgatók felé. Szégyenletes!
 #119511  Szerző: asr27

noartist írta:Lassan minden valamire való rádiós eltűnik az éterből.Laposodik a színvonal,mindenhol.
Mikor lesz ennek vége?
Majd ha kukázzák a jelenlegi médiatörvényt és a médiatanács jelenlegi formáját.
 #119510  Szerző: noartist

Juhász Gergő berakása még nagyobb hiba.Mármár nevetek..
Lassan minden valamire való rádiós eltűnik az éterből.Laposodik a színvonal,mindenhol.
Mikor lesz ennek vége?
 #119509  Szerző: Snake

noartist írta:Bezzeg a Rise anno külön írt Mák Kata távozásáról,és még sok sikert is kívántak neki az új rádiónál.Ez a korrekt szerintem.
Látszik,hogy tesznek magasról a hallgatókra.Nálam végleg elvágták magukat,messze elkerülöm a 89.5-öt.
Teljesen egyetértek. Ez is csak 1 agymosoda a sok közül, nyomják le az emberi színvonalat amennyire tudják.
 #119507  Szerző: noartist

Bezzeg a Rise anno külön írt Mák Kata távozásáról,és még sok sikert is kívántak neki az új rádiónál.Ez a korrekt szerintem.
 #119506  Szerző: djlacee

adam1400 írta:ma már a képe sincs fenn a honlapon,szemét társaság megint eljátszották h beteg mint fittinél.
ez így valóban gáz, és nem korrekt hozzáállás egy rádiótól :S
 #119505  Szerző: adam1400

ma már a képe sincs fenn a honlapon,szemét társaság megint eljátszották h beteg mint fittinél.
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 565