RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#119767  Szerző: Zorro90

Ivoa írta:Azoknak, akik a másik hat Ozone-frekvencia környékén laknak: mindenütt jó minőségű a zene, csak a Balaton ilyen pocsék? (Gondolom, Dunaföldváron is lehet baj...)
Dunaföldváron van is! Kedden a buszon belehallgattam, épp Lasgo: Something ment, de olyan sz@r minőségben, mintha kazettáról hallgattam volna. Ez a szám pont megvan a telómon, inkább elindítottam azt :D
 #119761  Szerző: Ivoa

Azoknak, akik a másik hat Ozone-frekvencia környékén laknak: mindenütt jó minőségű a zene, csak a Balaton ilyen pocsék? (Gondolom, Dunaföldváron is lehet baj...)
 #119760  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:105.7 ozone fm, elvezeti erteket nullara csokkento technikai hibak a maximumon.
kimondottan mokas, ahogy ma 2 reklamblokk helyett is csend ment. biztosan orulnk a hirdetok.

semmi tulzas ebben nincs. mar kozephullamu kossuth minosegben szol es meg igy is 3 percenkent akad este, van, hogy percekig csend van.
Borzalom a 105,7 Ozone FM. Egyszerűen élvezhetetlen. Minek indítanak roadshowt, kamiont, meg ilyeneket (ezen a héten végigroadshowzzák mind a 7 frekvencia székhelyét), ha egy műszaki embert sem indítanak az adókhoz, hogy megpiszkálják őket?

Egy mono kazettás magnó jobb. Meg a néha elmenő 5-10 mp-es adás (este nem hallottam) elképzelhetetlenül gagyi.
 #119739  Szerző: adam1400

ez jó volt ment a kamionos reklám vége: ozone fm mai slágerek maximumon erre utána ozone fm maximum dance o o ozone f m ozone fm maxiumum dance
 #119730  Szerző: markfelt

105.7 ozone fm, elvezeti erteket nullara csokkento technikai hibak a maximumon.
kimondottan mokas, ahogy ma 2 reklamblokk helyett is csend ment. biztosan orulnk a hirdetok.

semmi tulzas ebben nincs. mar kozephullamu kossuth minosegben szol es meg igy is 3 percenkent akad este, van, hogy percekig csend van.
 #119689  Szerző: markfelt

az egyik, hogy a mainstream top40 vonal szinte teljesen eldenszesedett, így már nem akkora kuriózum egy chr-dance rádió, pláne nem egy house vagy ipari technós szerzemény, illetve hiába bukik rá a 15-29, a hirdetőket (pláne mikropiacokon) ez nem győzi meg. nonspotból meg nem lesz luxusingatlan.

a roxy is azért volt a kezdetektől fogva rossz elgondolás, mert ugyan jó hallgatottságot produkált, nem lehetett értékesíteni úgy igazán. deejay, k1, rise ugyanez.

---

jó rockrádiót még nem csinált senki szerintem, a pont fm több sebből vérzett, a bor fm-et inkább nem kommentálnám. a budapest rádió évente más volt, a legrosszabb elgondolás szerintem az volt, amikor 100% magyar zenét adott, minden stílusból.

---

a café a budapesti értelmiség prémiumrádiója volt, az egyik legszerethetőbb csatorna a piacon, és szerintem nem a zene miatt kell kiemelni. a rádiónak mennie kellett, ahogy a kiemelt célcsoportjának az ideológiai vonalát is próbálják elnyomni.

---

extrém féle eklektikusabb feketezene magyarországon egyértelműen niche kategóriás, a szöveges tartalomra nem emlékszem.
 #119688  Szerző: Attis

adminisztrator írta:
kukac írta:@Attis: "MP3, netrádió..."
- én azt szoktam erre mondani, hogy otthon tessék kiélni a rétegzenei hajlamokat, bizonyára meg vannak a kedvencek valamilyen hanghordozón, le lehet játszani annyiszor, ahányszor a szűk környezet még elviseli. A rádió viszont nem erre való.
erre is való lehet (kícsit beszél mágyár), ha egy telített piacra akarsz betörni, ahol 30 szereplő van. még találhat is közönséget és még lehet nyereséges is. persze csak egy másik médiapiacon..

érdemes utánanézni, hogy a gazdasági helyzet hány görög rádiót tett tönkre.
Csak ha már "dance-rádió"... Roxy, Deejay, Rise, K1... Most így fejből. Hol vannak?
Mondhatnék mást stílust. Pont FM, Budapest, Best of Rock...
Vagy Café, Est FM, Extrém.
Bár megtalálná mindenki a neki tetszőt, de... Szerintem esélytelen. Főleg, hogy nagyon sok zenei stílusban esélytelen a 35-40%-nyi magyar zene.
 #119687  Szerző: Attis

kukac írta:@Attis: nem nagyon tudom eldönteni, hogy most egyetértesz velem, vagy félreértesz engem. Én mindenesetre inkább úgy látom hogy kb. egyre gondolhatunk.
Én csak kérdeztem... (A kérdésemben benne volt az álláspontom is.)
Akkor leegyszerűsítem: 4 év telt el a két nagy országos megszűnése és másfél év a Rádió1 elvéreztetése óta. Azóta sehol semmi? Ugyanazok a visszatérő sablonok. Hol vannak a kreatívok?
 #119686  Szerző: markfelt

kukac írta:@Attis: "MP3, netrádió..."
- én azt szoktam erre mondani, hogy otthon tessék kiélni a rétegzenei hajlamokat, bizonyára meg vannak a kedvencek valamilyen hanghordozón, le lehet játszani annyiszor, ahányszor a szűk környezet még elviseli. A rádió viszont nem erre való.
erre is való lehet (kícsit beszél mágyár), ha egy telített piacra akarsz betörni, ahol 30 szereplő van. még találhat is közönséget és még lehet nyereséges is. persze csak egy másik médiapiacon..

érdemes utánanézni, hogy a gazdasági helyzet hány görög rádiót tett tönkre.
 #119685  Szerző: kukac

@Attis: "MP3, netrádió..."
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 108